Renovatie met Sentho FRP

🎥 Sentho is er als de kippen bij, als het gaat om renovatie 🎥

Onze nieuwste video op YouTube staat online! In deze aflevering nemen we je mee naar pluimveehouderij van Oort in Volkel, waar een oude schuur is omgetoverd tot een moderne hygiënesluis. In de pluimveehouderij zijn strenge eisen van kracht om ziektes van buitenaf te weren, en Sentho FRP was de perfecte oplossing.

Volledige renovatie met Sentho FRP
De schuur is volledig gestript en gerenoveerd met onze hoogwaardige Sentho FRP glasvezelversterkte polyester platen, die direct zijn verlijmd. Voor het plafond is gekozen voor vlakke, gladde kunststof panelen, waarin onder andere spotjes en een infraroodverwarming zijn geïntegreerd. De wanden van de doucheruimtes zijn geleverd en gemonteerd door Harpie, een gewaardeerde samenwerkingspartner uit Aarle-Rixtel, onder leiding van directeur Paul Beniers. We hebben de samenwerking met Harpie als zeer prettig ervaren.

Onherkenbaar na renovatieJ
Johan van Oort, tevens een voormalig medewerker van Sentho, was ontzettend blij met het eindresultaat. De oude schuur is onherkenbaar geworden na deze renovatie! Dit project laat zien dat onze Sentho FRP hygiënische wanden niet alleen geschikt zijn voor de voedingsmiddelenindustrie, maar ook uitermate geschikt zijn voor hygiënesluizen waar eveneens strenge eisen gelden.

🔔 Vergeet niet te abonneren op ons kanaal en blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties en projecten met Sentho FRP! 🔔

 

 

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven