Carwash_2

Workin’ at the carwash

Naast de voedingsmiddelenindustrie, zijn er nog veel meer branches waar onze Sentho FRP, glasvezelversterkte polyester platen, bij uitstek geschikt zijn. Niet alleen bij de bakker, slager, visverwerker of een productieruimte voor de food moeten hygiënisch zijn, ook bij de carwash wordt de lat steeds hoger gelegd.

Sentho FRP ook voor de carwash geschikt
In de carwash worden krachtige schoonmaakmiddelen gebruikt. Ze maken uw auto blinkend schoon, maar tasten ook het glazuur van de tegelwanden aan. De tegels worden poreus en zijn niet meer schoon te krijgen. En zeg nu zelf. Een carwash die nog viezer is dan uw auto, voelt niet juist. Bovendien wordt de carwash meer en meer een beleving. De autopoetsbedrijven varen goed bij deze ontwikkeling. Zij kiezen daarom steeds vaker voor ons Sentho FRP, zodat de ruimte er schoon en hygiënisch uit blijft zien.

Renovatie
Wist u dat we iedere maand bij gemiddeld 10 carwashes de wanden renoveren? Natuurlijk is onze expertise hygiënische renovatie, maar met 10 carwashes per maand, variërend van 30 tot 200 m2 wand oppervlakte, mogen we wel stellen, dat Sentho inmiddels ook genoeg ervaring heeft in deze branche.

Brede expertise
In een carwash zien we vaak dat de wanden zijn doordrenkt met vocht, waardoor rechtstreekse verlijming niet mogelijk is. Gelukkig kunnen we hier, met ons Sentho renovatiepaneel gemakkelijk mee uit de voeten. We maken de wanden, zonder problemen, weer als nieuw. Het probleem in deze industrie is vaak vergelijkbaar en of hetzelfde als in de food. Fijn dat wij onze expertise dus breed kunnen wegzetten. Conclusie. Voor al uw problemen met wanden en plafonds, ongeacht de branche, moet u bij Sentho zijn. Inmiddels bestaat er geen vraagstuk meer, waar wij geen ervaring mee hebben.

 

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven