FRP; de beste oplossing in hygiënische ruimtes!

FRP is de ideale oplossing voor hygiënische ruimtes. FRP voldoet aan alle HACCP-richtlijnen. Ten opzichte van andere soorten wandkleding zoals tegelwerk of stalen sandwichpanelen, is de wandbekleding stoot- en krasvast en kan er geen bacterie- of schimmelvorming ontstaan in de voegen.

FRP wandsysteem en plafondsysteem zijn slagvast en makkelijk te reinigen door het zelfreinigende effect. Het zelfreinigend effect houdt in dat vuil zich moeilijk nestelt en dat bij het schoonmaken de waterdruppels van het oppervlak afrollen, door de structuur die speciaal voor de afwatering bedacht is, waarbij er vuil wordt meegenomen.

Kenmerken wandpanelen:
– Bacterie- en schimmelwerend
– Duurzaam en flexibel
– Hygiënisch
– Slag- en stootvast
– Compleet systeem met afwerkprofielen
– Zelfreinigend
– Krasvast
– Direct verlijmbaar
– Ook verkrijgbaar als isolerende sandwichpanelen
– Vuilafstotend

Deze wand- en plafondpanelen zijn zijn speciaal geproduceerd voor hygiënische ruimtes, maar in alle ruimtes toepasbaar, ook als er bijvoorbeeld gevraagd wordt om kras- stootvaste wandbekleding. Door de hygiënische eigenschappen kunnen de wand- en plafondpanelen in bijna alle sectoren toegepast worden. Bijvoorbeeld: ziekenhuizen, voedselverwerkingsbedrijven en de chemische industrie.

De panelen zijn uitstekend voor vochtige ruimtes. De panelen zijn vochtbestendig en zijn bestand tegen het reinigen met een hoge drukspuit en diverse chemische middelen, zouten en zuren. FRP is thermisch stabiel waardoor de panelen geen sterkte verliezen bij temperaturen tussen de -50 °C en +100 °C. Denk bij vochtige ruimtes aan: Sanitaire ruimtes, sportscholen, sauna’s, keukens, autowasstraten en koel- en vriescellen.

Sentho B.V. is dealer van FRP, wij leveren en leveren/monteren en alle voorkomende afbouwwerkzaamheden die daar bij komen kijken, wij pakken totale projecten aan.

Kijk op www.wondeboard.nl voor meer informatie over het product!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven