Ook in 2018 zal Sentho Hygiënische afbouwprojecten op diverse beurzen te vinden zijn met haar Experience center. Wij geven graag iedereen de kans om kennis te maken ons bedrijf en wel op de volgende professionele beurzen:

bakkersvak 2018
Op 4 & 5 maart 2018 zijn wij te vinden in de evenementenhal te Gorinchem op de Bakkersvak 2018 standnummer C132
Op de bakkersvak beurs zijn we ieder jaar terug te vinden. In 2018 zal het niet gehouden worden in Rosmalen maar dit keer strijken we neer in de evenementenhal in Gorinchem.

 

viv europe

Van 20 tot en met 22 juni 2018 zijn wij te vinden in de Jaarbeurs te Utrecht op de Viv Europe standnummer 07F126
De 2018 VIV Europe blijft de beste plek om innovaties uit de wereldklasse te onthullen en de groeiende rol van de industrie in voedselzekerheid te bespreken. De industrie beschouwt VIV Europe als het voorkeursplatform om zaken te doen in een professionele en aangename sfeer.

 

 

 

 

slavakto logoSeptember 2018 (datum nog niet officieel bekend) zijn we te vinden in de Jaarbeurs te Utrecht op de Slavakto 2018
De Slavakto is de beurs op voor de vleesindustrie, welke om de 3 jaar word georganiseerd. Naast de ambachtelijke vakwedstrijden zijn de laatste trends en innovaties te vinden op het gebied van hygiëne, nieuwbouw en renovatie. Kortom genoeg om te zien en zeker de moeite waard om te bezoeken.

 

 

 

 

Naast de reeds geplande beurzen kunt u ons ook vragen om met de Experience Center uw bedrijf te bezoeken zodat u en uw collega’s op uw gemak rond kunnen kijken en een goed beeld krijgen van de diversiteit aan werkzaamheden Sentho Hygienische afbouwprojecten kan verzorgen!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven