Ijsboerke_4

Wandenboerke renoveert IJsboerke!

Bij Sentho zijn we niet alleen in Nederland actief, maar ook bij onze zuiderburen. We zijn al vele jaren trotse partners bij vele voedselverwerkende bedrijven in België, waaronder een klant van het allereerste uur.

IJsboerke: Van kruiwagen naar miljoenenbedrijf
Het begon allemaal toen Staf Janssens op 15-jarige leeftijd een klein karretje monteerde met 6 liter ijs, gemaakt door zijn ouders. In de zomer ging hij langs bij alle buren in het Belgische Tielen, en met succes! Wat begon als een lokale traktatie, groeide al snel uit tot een geliefd fenomeen. Overal waar Staf verscheen, bracht hij feest en zijn kruiwagen werd al snel vervangen door een bakfiets, de bakfiets door een brommer, en de brommer door een bestelwagen. IJsboerke werd een sterk en geliefd merk in België en vond zijn weg naar Nederland. Vandaag de dag viert IJsboerke zijn 85e verjaardag en maakt het deel uit van de Belgian Icecream Group, met een omzet van meer dan 50 miljoen euro.

Sentho renoveert 200m2 bij IJsboerke
Sentho is er trots op dat we al sinds het prille begin van ons bestaan mooie projecten mogen uitvoeren voor IJsboerke. Dit keer hebben we ruim 200 vierkante meter van de wanden van hun, zoals de Belgen het zeggen: productieatelier mogen renoveren. IJsboerke en Sentho streven al jarenlang de hoogste kwaliteitsnormen na. Door de inzet van alle medewerkers hebben ze de hoogste niveaus behaald voor belangrijke kwaliteitscertificaten, zoals HACCP, FSSC22000, BRC (British Retail Consortium), en IFS (International Food Standards). Dankzij technologische expertise en deze kwaliteitsnormen kunnen ze zich onderscheiden in de markt.

Sentho FRP: A-merk in de markt
De wanden zijn rechtstreeks verlijmd met Sentho FRP, het A-merk in de markt. Deze glasvezelversterkte polyester panelen zijn slagvast, krasvast en hebben aanzienlijk minder vuil- en bacteriehechting dan traditionele tegelwanden of sandwichpanelen, dankzij hun unieke structuur. Door directe verlijming gaat er geen ruimte verloren en behoudt de nieuwe wand de sterkte van de oude. Ook hebben we de oude raamkozijnen vervangen door RVS. Dit alles resulteerde in een razendsnelle renovatie zonder enige productiestilstand!

Onze vaste monteurs hebben opnieuw bewezen welk vakmanschap en ervaring wij bieden in de voedselverwerkende industrie. Zoals vaak gezegd wordt: “Sentho, vaak gekopieerd, nooit geëvenaard!”

 

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven