Sentho happy new year

Thinking back, looking forward!

Met het nieuwe jaar voor de deur, kijken we graag terug naar de mooie stappen die we in 2021 hebben gezet. 2021 was voor Sentho een jaar met zeer mooie projecten. Wat te denken van ons megaproject bij Huhtamaki, waar we in een ruimte van 2500m2 de wanden en plafonds hebben bekleed. Trots zijn we ook op onze samenwerking met Innocent en Bouwteam P&O. In de haven van Rotterdam staat een volledig CO2-neutrale elektrische fabriek. Hier hebben wij het Innocent Laboratory voorzien van onze Sentho FRP® panelen. En wat dacht u van onze opdracht voor het nieuwbouwproject van Van Menken Orlando B.V. in samenwerking met De Vries en Verburg. Maar liefst drie ruimtes hebben we voorzien van hygiënische wanden en plafonds.

Live chat
Intern groeien we ook door. Het was in 2021 dan ook tijd voor een nieuwe website en bedrijfsvideo. Op onze website vindt u nog gemakkelijker wat u zoekt én u kunt nu direct uw vraag stellen in onze chat!

Plannen 2022
Kan het nog beter in 2022? Zeker! We blijven vooruitstrevend en ons doel is dan ook om u als klant, blijvend te ondersteunen als uw specialist in hygiëne. Breng gerust een bezoek aan onze stand op de Vakbeurs Bakkersvak op 6, 7 en 8 maart 2022 in Gorinchem. Wij geven u graag live een kijkje in ons assortiment en oplossingen voor uw hygiëne vraagstukken.

Nieuwe producten
Nieuwe producten volgen ook in 2022. Allereerst de toevoeging van zwarte Sentho FRP® panelen voor zowel plafond als wand. Dus nu kiest u voor wit, grijs of zwart! Maar er is meer. Aan ons assortiment voegen we Sentho HPL panelen toe. Kunststof plafondplaten met een hoge brandweerbaarheid. En aankomend jaar wederom een gaaf internationaal project, in Soedan. Via onze relatie Ruys Groep leveren wij onze Sentho prefab plinten, hebben we supervisie en geven we uitleg aan de lokale Soedanese werknemers. Kortom, 2022 wordt een veelbelovend jaar. Wij kijken er nu al naar uit! Uiteraard nemen wij u mee in onze vlogs, zodat u zelf de diverse projecten kunt volgen.

Bedankt voor het vertrouwen en prettige samenwerking in 2021.

Sentho wenst u een gelukkig, gezond en succesvol 2022 toe. Vanaf 3 januari staat ons team weer voor u klaar!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven