Subway Wormerveer en Subway Nieuwegein

5De afgelopen maand zijn er in Wormerveer en Nieuwegein nieuwe Subway vestigingen geopend, in Wormerveer is dit de 2e vestiging van Nederland met een drive-trough. Tijdens de bouw van de Subway in Wormerveer hebben wij van Subway de vraag ontvangen of wij een alternatief hebben voor tegels wat volledig voldoet aan de strengen eisen in de voedingsindustrie. Na een korte introductie van FRP HACCP wandbekleding en de eigenschappen was Subway overtuigd van de voordelen van FRP t.o.v. tegels als product, maar ook qua verwerking, wij hebben hier de gehele keuken voorzien van FRP HACCP wandbekleding in 1 dag. Waardoor er ook in de bouwtijd een winst geboekt kon worden waardoor de 1e Subway broodjes ruimschoots op tijd over de toonbank konden.

Na HACCP wandbkleding, ook een HACCP vloeistofdichte PVC vloer4

Na onze expertise over wandbekleding gedeeld te hebben, kwam vanuit ons de vraag of er ook al nagedacht was over de vloer in de keuken. Hier kwam als reactie dat dit in principe vast stond maar dat er wel vaak vocht problemen optreden in de keukens van Subway, wij hebben hier toen een HACCP vloeistofdichte PVC vloer aanbevolen, ook deze hebben we in opdracht van Subway mogen uitvoeren. Alles bij elkaar een erg mooie klus waar Sentho heel erg trots op is, een resultaat waar ook Subway ontzettend trots op kan
zijn! Enkele dagen na het opleveren van de klus in Wormerveer kwam de vraag of we ook in Nieuwegein een nieuwe Subway vestiging konden bekleden met FRP 3HACCP wandbekleding in de keuken. Nu een aantal werken verder is ook deze vestiging geopend en draait op volle toeren. In beide keukens worden de voordelen van FRP duidelijk waargenomen door het personeel; ‘het is heel makkelijk schoon te maken’ , ‘je ziet er bijna niks op’ , ‘het is knoerhard spul’ , waren de opmerkingen die gedeeld werden na de vraag hoe onze FRP HACCP wandbekleding beviel.

 

 

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

2

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven