Vleesverwerker_1

Sentho koel- en vriesbouw isolatiepanelen

In het vakblad Voedingsindustrie schittert deze week een exclusief interview over ons recent afgeronde project bij een vooraanstaande vleesverwerker. De synergie tussen Willem van Helvoort van SR Vloeren (onderdeel van de Ruys Groep) en Martin Hoogendoorn van MM Hoogendoorn Ontwerp en Bouwburo verliep als een geoliede machine.

De uitdaging?
In een recordtijd een renovatie van wand en plafond realiseren. Een huzarenstukje waarbij snel schakelen met zowel personeel als materiaal cruciaal was. Gelukkig hebben we in Uden een riante voorraad, waardoor we binnen twee weken na opdracht konden starten en de werkzaamheden binnen één week konden afronden. Een klus van ruim 200 m2 isolatiepanelen met PIR-vulling en foodsafe coating, inclusief het verlijmen van 200 m2 wandbekleding met ons Sentho FRP – een klus die normaal gesproken meer tijd vergt.

Sentho isolatiepanelen: Meer dan een oplossing
Als totaalleverancier voeren we al enkele jaren “normale” isolatiepanelen met foodsafe coating naast ons uitgebreide assortiment Sentho FRP-oplossingen. Onze kracht? Competitieve prijzen én een onvergelijkbare afwerking. Of het nu gaat om het bouwen van een ‘box in box’, het creëren van plafonds of het plaatsen van scheidingswanden, niets is ons te uitdagend. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om elk aspect van het renoveren en bouwen van productieruimtes volgens wens uit te voeren. Dankzij onze Sentho 2k super seal en HygiSeal maken we altijd de juiste keuze in afwerking, vooral als de klant af wil van schimmelproblemen die vaak voorkomen bij siliconenkit. Duurzaam afwerken staat bij ons hoog in het vaandel.

Samenwerking als sleutel tot succes
Het was opnieuw een waar genoegen om met SR Vloeren en Hoogendoorn Ontwerp en Bouwburo samen te werken. Onze wederzijdse betrouwbaarheid en vlotte communicatie zorgen ervoor dat we de opdrachtgever niet lastig hoeven te vallen met vragen. Ontzorgen en uitblinken in waar we goed in zijn, dat is onze missie.

Lees het volledige interview hier.

 

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven