Padel Sentho_Flexbarrier_2

Sentho & Flexbarrier: Samen op padel avontuur!

Gisteren trokken we onze sportkleding aan en namen we de rackets ter hand voor een geweldig uitje met het Sentho en Flexbarrier-team. De bestemming? De prachtige padelbanen van LTC Uden!

Teamwork
Het was een zonnige middag gevuld met opwindende rally’s, lachende gezichten en heel veel teamwork. Padel is niet alleen een geweldige sport, maar het versterkt ook de banden tussen teamleden. We werkten samen, moedigden elkaar aan en genoten van elke minuut op de baan.

Motivatie
Of het nu ging om ervaren spelers of beginners, iedereen had plezier en leerde iets nieuws. En laten we eerlijk zijn, een beetje competitie op zijn tijd houdt de geest scherp, nietwaar? Dit uitje herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om even weg te stappen van onze dagelijkse taken en samen iets leuks te doen. Het versterkt de teamgeest en motiveert ons om nog harder te werken.

Nummer 1 in hygiënische afbouwprojecten
Dus, hoewel we uitblinken in hygiënische oplossingen voor de voedingsindustrie, hebben we vandaag bewezen dat we ook behoorlijk goed zijn in het serveren van aces en het slaan van winnende slagen op de padelbaan!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven