De Vries en Verburg

Samenwerken voor de klant

Soms ontstaat een samenwerking op een andere manier dan ‘normaal’. Zo ook bij de samenwerking tussen Sentho en De Vries en Verburg. Een gezamenlijke klant, Heemskerk Fresh & Easy, zorgde ervoor dat Sentho in beeld kwam bij De Vries en Verburg. Ard Egas, werkvoorbereider bij De Vries en Verburg, vertelt over hoe wij samenwerken aan iets moois!

Ontstaan De Vries en Verburg
Ongeveer 30 jaar geleden zijn Luchines de Vries en Jan Verburg gestart met het bedrijf. Luchines begon na een aantal jaar een eigen constructiebedrijf.  ‘Echter, vertelt Ard, de mannen bleven bevriend en de naam van ons bedrijf was inmiddels bekend in de markt. Vandaar dat ons bedrijf nog steeds de naam van de twee oprichters draagt’.

Afspraak is afspraak
De Vries en Verburg is een ontwikkelende aannemer met een eigen persoonlijkheid. ‘BOUWEN OP KARAKTER’ is dan ook de slogan die prijkt op de website. Ard: ‘Het is onze mentaliteit die ons onderscheidt van de concurrent. Wij klagen niet en werken met elkaar hard voor een project’. Normen en waarden staan hoog in het vaandel. ‘Afspraak is afspraak, zegt Ard. Dat vinden wij intern belangrijk, maar ook met de partijen waar wij mee samenwerken. Sentho heeft daarin bewezen een goede partij te zijn. Ze komen afspraken na en dat is ook essentieel geweest in de opdracht voor Heemskerk Fresh & Easy’.

ATT goten volgens moderne technologie
Heemskerk Fresh & Easy zocht voor hun nieuwe pand, een hygiënische mogelijkheid om het afval van groenten en fruit af te voeren. Op een voedingsbeurs raakten zij enthousiast over de ATT goten die Sentho aanbiedt. De ATT goten zijn gemaakt van hoogwaardig RVS, mooi afgewerkt en voldoen aan de hoogste kwaliteit. Bovendien kan Sentho de goten in diverse maten leveren en dat was precies wat Heemskerk Fresh & Easy zocht. ‘En, vertelt Ard, naast het leveren van een goed product, is samenwerken met Sentho zeer prettig. Ik heb ervaren dat Sentho meedenkt in het traject. We hadden een klein probleem in de planning, maar Sentho ging daar heel soepel mee om. Reageerde snel en dacht mee voor een oplossing’.

Over samenwerken en meer
Tot slot vertelt Ard: ‘Ik werk inmiddels zo’n 5 jaar bij De Vries en Verburg en heb te maken met veel schakels in zo’n groot project als bij Heemskerk Fresh & Easy. Sentho is een goede schakel, waar ik weinig energie in hoefde te steken. Zo kon ik mijn tijd op andere zaken richten. Onze goede samenwerking heeft geleid tot een mooi eindresultaat’.

ATT goten volgens HACCP normen
Met onze ATT goten kunt u afvalwater op een hygiënische manier afvoeren. Ze worden voornamelijk ingezet in voedselverwerkende bedrijven, zoals brouwerijen, slachthuizen etc. De goten voldoen aan de strengste hygiënische vereisten. Ze zijn geschikt voor de voedings-, drank-, chemische-, farmaceutische industrie en utiliteitsbouw. En maatwerk is mogelijk!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven