Renovatie_3

Renovatie van wanden in voedselverwerkingsruimte

Onlangs hebben we een prachtige renovatie uitgevoerd voor een gerenommeerde Nederlandse franchiseketen die gespecialiseerd is in kip. Onze expertise werd direct ingeschakeld nadat de klant een nieuwe locatie had gevonden. Met ons hoogwaardige Sentho FRP glad hebben we de wanden in de winkel snel en efficiënt hygiënisch gemaakt.

Hygiënische wanden
Hoewel glad Sentho FRP minder vaak wordt gekozen, waardeerde deze klant de esthetische uitstraling en de hygiënische voordelen ervan. Dit was vooral belangrijk omdat de winkel een open uitstraling heeft, waardoor consumenten vrijwel de hele winkel kunnen zien. We hebben de wanden direct verlijmd op de zandcementblokken, die voldoende vlak waren voor onze toepassing. Binnen de kortste keren was de ruimte klaar voor de winkelinrichter en kon de winkel snel open voor het publiek. Voor een robuuste uitstraling hebben we RVS gebruikt voor de buitenhoeken. Bovendien hebben we achter de frituur een RVS-plaat gemonteerd, wat extra duurzaamheid en functionaliteit biedt.

Van vis tot vlees, van brood tot groente
Dit jaar staan er nog 15 winkels op onze agenda. Maar waarom kiest de klant voor Sentho? Onze voordelen zijn duidelijk:

  • Kwaliteit: We bieden hoogwaardige materialen en vakmanschap
  • Snelheid: We begrijpen het belang van een snelle renovatie, zodat uw bedrijf zo min mogelijk downtime heeft
  • Hygiëne: Onze producten voldoen aan de hoogste hygiënenormen en bieden een schone en veilige omgeving
  • Betaalbaar: We streven naar kosteneffectieve oplossingen zonder in te leveren op kwaliteit
  • Duurzaam: Onze renovaties zijn ontworpen om lang mee te gaan en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Sentho: Specialist in renovatie
Renovatie is momenteel van groot belang, niet alleen vanwege de kosten, maar ook vanwege de stikstofcrisis en de beperkingen op nieuwbouw. Sentho is gespecialiseerd in het renoveren van “oude” productielocaties en heeft voor elk probleem de juiste oplossing. Onze resultaten zijn altijd verbluffend en tot in de kleinste details uitgevoerd.

Vrijblijvend advies
Denkt u dat uw productieruimte niet meer te redden is? We komen graag bij u langs om een frisse blik te werpen op uw ruimte en de mogelijkheden te bespreken! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Sentho voor u kan betekenen.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven