Van den Boomen

Nieuwe look voor tankstation Van den Boomen!

Het Brabantse Someren heeft er een pareltje bij: het gerenoveerde tankstation Van den Boomen. Dit welbekende familiebedrijf, nu geleid door eigenaar Mark van den Boomen, is een begrip in de regio. Ze bieden niet alleen brandstof, maar ook een moderne carwash, heerlijke vers belegde broodjes en een uitgebreide shop.

Een complete transformatie
De wasstraat van het tankstation had na jaren intensief gebruik een grondige renovatie nodig. De oude tegelwanden waren aangetast door de reinigingsmiddelen en waren dus dringend aan vervanging toe. Mark investeerde niet alleen in een nieuwe wasstraatmachine, maar ook in de renovatie van de bestaande muren.

Waarom Sentho?
Omdat de oude tegels verzadigd waren met vocht, konden we onze Sentho FRP-panelen niet direct verlijmen. Bij Sentho streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en we maken geen concessies. Voordat we aan de slag gaan, controleren we grondig of er vocht in de wanden aanwezig is. Zo kunnen we het juiste advies geven en de meest geschikte oplossing bieden, aangepast aan de specifieke situatie. We vervingen de oude tegels door onze Sentho renovatiepanelen, en weet je wat? Bijna iedere opdracht brengt wel iets op maat met zich mee, omdat we graag de beste oplossingen bedenken! Nu maakten wij met sandwichpanelen met FRP, custommade schuifdeuren.

Een samenwerking met visie
Mark van den Boomen bracht ons in contact met Tim Huijbregts van Huijbregts Floorsystems BV, die de opdracht kreeg om een nieuwe vloer in de carwash te installeren. Met een duidelijk beeld van wat hij wilde, koos Mark voor Sentho en onze renovatiepanelen. Hier geen holle ruimtes of plastic panelen, maar degelijk en robuust vakmanschap.

Een dankwoord en toekomstwensen
Wij willen Mark bedanken voor de geweldige samenwerking en de prachtige opdracht. We wensen hem vele succesvolle jaren en eindeloos plezier met deze vernieuwde carwash!

De feiten op een rij:

  • Slagvast
  • Robuust
  • Hygiënisch
  • Advies op maat
  • Maatwerkoplossingen
  • Betaalbaar
  • Met passie en liefde gemaakt

Benieuwd naar het eindresultaat? Check onze video hier!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven