Slagerij Hermanns_4

Nederlands kampioen maakt logische keuze!

Tijdens de Slavakto vakwedstrijden 2022 viel Gildeslagerij Hermanns uit Nederweert behoorlijk in de prijzen. Bart Beulen mocht zich algemeen kampioen bij slagers onder de 26 jaar noemen. Leo Hermanns werd algemeen kampioen ondernemer. Beide kampioenen komen uit dezelfde slagerij, een unieke prestatie! De slagerij heeft een unieke historie en heeft al vele prijzen in de wacht mogen slepen. Een bedrijf met passie voor het slagersvak en hoogwaardige producten.

Directe verlijming

De wanden in de oude productieruimte waren bekleed met tegels. Het plafond, in zowel de productieruimte als de koelcel, waren ook toe aan een opknappertje. Logisch dat deze kampioenen de keuze maakte om Sentho voor deze renovatie in te schakelen. 60 m2 wand is in een handomdraai voorzien van 2,3 mm Sentho FRP d.m.v. directe verlijming. Ruim 60 m2 plafond is voorzien van onze speciale Sentho FRP sandwichpanelen met een dikte van 35 mm. Het nieuwe plafond hebben we met een blinde bevestiging, op een door ons aangebracht raamwerk, gemonteerd.

Sentho FRP sandwichpanelen: hygiënisch én isolerend
Door de keuze voor de sandwichpanelen op het plafond kreeg de productieruimte bij Slagerij Hermans, naast een hygiënische oplossing ook nog eens isolerende functie. Een zeer verstandige keuze! Nu bespaart de slager ook in de energiekosten. Het oude plafond in de koelcel verloor namelijk veel kou.  Met de huidige energieprijzen is dat de juiste oplossing.

Een renovatie die kampioen waardig is en de slagerij de uitstraling geeft, die het verdiend!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven