Keurslagerij Geilings_2

Keurslagerij Geilings met GOUD bekroond

Het Vershof van Keurslagerij Geilings is begin dit jaar compleet vernieuwd. Slagersechtpaar Jan en Anita Geilings opende een compleet nieuwe verswinkel. Naast vlees en vleeswaren verkoopt de keurslager groente, fruit en de lekkerste salades uit eigen keuken in het Vershof van Bergen op Zoom.

Altijd in de buurt van lekkers
Al meer dan 80 jaar staat Keurslagerij Geilings voor kwaliteit en verrassend lekkere producten. Om de klant nog beter van dienst te zijn, heeft de slager nog 2 vestigingen in Tholen en in Hogerheide. De groente- en fruitafdeling bij Vershof in Bergen op Zoom valt onder de verantwoording van zoon John. John, van origine kok, is vanaf dit jaar toegetreden in het bedrijf.

Sentho maakt productieruimtes HACCP proof
Ons specialisme ligt in de afwerking van wanden. Het Sentho FRP paneel is uitermate geschikt voor directe verlijming. In totaal heeft Sentho ruim 210m2 FRP direct verlijmd tegen de bestaande wanden. Alle verwerkingsruimtes zijn daarmee strak afgewerkt. De familie Geilings kan, met deze nieuwe wandbekleding, weer jaren professioneel verder.

GOUD
Jaarlijks worden er nieuwe specialiteiten van de keurslager met GOUD bekroond! U kunt zich voorstellen dat deze producten moeten voldoen aan de strenge hygiëne en smaakeisen. Een groep onafhankelijke keurmeesters testen de producten. Door de renovatie die Sentho heeft uitgevoerd, zit het de komende jaren wel goed met die bekroning!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven