Cellcare_4

Geen “cure” achteraf, maar “care” vooraf!

De CellCare Health Group gelooft dat goede voeding heel belangrijk is voor de gezondheid van je cellen. Door goed voor de cellen in je lichaam te zorgen, verlaag je de kans dat je ziek wordt. Voeding die rijk is aan verschillende voedingstoffen, voorziet je cellen van de broodnodige brand- en bouwstoffen. CellCare supplements leveren sinds 2003 kwalitatieve, hoogwaardige voedingssupplementen van hun eigen merk. Dus geen “cure” achteraf, maar “care” vooraf!

Sentho FRP: sterk en slagvast
Vandaar dat eigenaar Aart van Meerveld bij de bouw van de nieuwe productieruimte gekozen heeft voor de duurzame oplossing van ons Sentho FRP. Voorkomen is dus inderdaad beter dan genezen!Het sterke en slagvaste Sentho FRP is rechtstreeks tegen de wanden verlijmd en waterdicht afgesloten met onze 2K super seal. Bijkomend voordeel is dat Sentho FRP tot 30% minder vuil aanhechting heeft, dan de traditionele tegels of stalen sandwichpanelen.

HACCP
Voor producenten van voedingssupplementen is het in Nederland verplicht om minimaal te voldoen aan HACCP. Zeer strenge eisen op het gebied van hygiëne. Gelukkig heeft Sentho de expertise in huis om te bouwen volgens deze eisen. De bestaande ondergrond was van gips, dus kon ons Sentho FRP zonder probleem verlijmd worden. Naast de montage van nieuwe wanden, hebben wij in alle ruimtes ook nieuwe plafonds aangebracht.

Strokengordijnen
Voor het afsluiten van de ruimtes is er gekozen voor transparante strokengordijnen. Dit is makkelijk in gebruik als er in de ruimtes veel verkeer is, maar ook zeker hygiënisch. Prijstechnisch is een strokengordijn een zeer interessante keuze. Overigens hebben wij, in ons brede gamma, mooie oplossingen voor deuren, zoals pendeldeuren en snelloopdeuren. Wij bieden voor iedere situatie het juiste advies en de beste oplossing.

Naast CellCare Supplements heeft CellCare Health Groep ook nog de CellCare Academy en Beauty by CellCare welke de groep compleet maken!

Het eind resultaat spreekt voor zichzelf! Van een professional voor een professional!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven