Hygiënische wanden

Geen bacteriegroei bij Nautisch Kwartier Terschelling!

Afgelopen week hebben we met trots de oplevering gedaan van het renovatieproject bij het Nautisch Kwartier op het mooie Terschelling. In opdracht van Friso Bouwgroep hebben we de volledige keuken en toiletten vernieuwd. Voor de wanden en plafonds hebben we gebruikgemaakt van ons nieuwste product: de Sentho FRP XTREME plaat. Deze innovatieve plaat is uniek doordat hij meer glasvezel bevat en voorzien is van een speciale antibacteriële coating. Hierdoor krijgen bacteriën geen enkele kans om zich te vermenigvuldigen.

Betrouwbare antibacteriële bescherming en duurzaamheid
Onderzoek op onze plaat toont aan dat maar liefst 99,9% van alle bacteriën binnen 24 uur wordt gedood. De houdbaarheid van deze antibacteriële coating is indrukwekkend: maar liefst 55 jaar! Daarnaast is de Sentho FRP XTREME plaat uitstekend bestand tegen Uv-straling en heeft hij een zeer lage uitzettingscoëfficiënt, wat de duurzaamheid en betrouwbaarheid verder vergroot.

Naast de functionele voordelen heeft de plaat ook een mooi glad motief, wat goed zichtbaar is op de afbeeldingen. Dit draagt bij aan een strakke en professionele uitstraling van de ruimtes.

Complete renovatie: Wanden en systeemplafond
Voor dit project hebben we niet alleen de wanden, maar ook het systeemplafond geleverd en gemonteerd. Ook hier hebben we gebruikgemaakt van de Sentho FRP XTREME plaat, die we op maat hebben gezaagd om perfect te functioneren als plafondpaneel.

Bent u op zoek naar innovatieve oplossingen voor uw voedselverwerkende productieruimte? Wij helpen u graag verder en voorzien u van het juiste advies. Neem contact met ons op voor meer informatie!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven