700be7b7-7a9d-4acb-a84e-067804e8290a

De juiste toepassingen voor een vleesverwerkende ruimte

Iedereen die in de vleesverwerkende industrie werkt, weet als geen ander dat hygiëne zeer belangrijk is. Voor zowel medewerkers, klanten én producten. In slagerijen heb je vaak te maken met beschadigde tegelwanden en uitgevallen voegen. Zo ook bij onze volgende klant, een vleesgroothandel uit Tilburg.

Uw productie gaat gewoon door
Eén van de belangrijkste vereisten bij deze opdracht: de productie moest doorgaan. Downtime was geen optie! Dat is geen probleem voor Sentho. Wij kunnen heel flexibel plannen en ook in het weekend kunnen wij opdrachten uitvoeren.

FRP panelen voor renovatie én nieuwbouw
En schrik niet, in één weekend hebben wij 540 vierkante meter wanden en plafonds geplaatst. Onze FRP panelen zijn uitermate geschikt voor directe verlijming in nieuwbouw of renovatie. Tegen de bestaande (zwaar beschadigde) sandwichpanelen hebben wij de FRP panelen verlijmd. Door de directe verlijming neemt ons paneel de kracht over van de wand, waardoor de wand kras- en slagvast wordt.

Hoe wij hygiëne waarborgen?
Met onze speciale tweecomponenten epoxy hebben wij de wanden en plafonds naadloos en waterdicht afgewerkt. Schoonmaken is hierdoor eenvoudig, zodat vocht, vuil en bacteriën geen kans meer krijgen op lastig bereikbare plekken. Hygiënische afbouw is een must voor elke slagerij. Wij zijn specialist op dit gebied. Wij hebben al talloze slagerijen geholpen met onze systemen en hiermee de juiste basis gelegd voor een goed gewaarborgde hygiëne. Van een kleine dorpsslagerij tot een industrieel vleesverwerkingsbedrijf, wij zijn van alle markten thuis.

HACCP richtlijnen
Voor projecten als deze gebruiken wij FRP, dat marktleider is in hygiënische afbouw volgens HACCP en Voedsel en Warenautoriteit richtlijnen. Met deze renovatie kan onze klant weer jaren vooruit!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven