SVO_1

De jeugd heeft de toekomst!

Bij SVO vakopleidingen food weten ze dat als geen ander. Als opleider voor Allround Food Experts geven ze jonge mensen de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben in de voedselindustrie. En wat is er beter dan dat ze les krijgen in een praktijkruimte die eruitziet zoals het in de echte wereld ook zou zijn?

Renovatie
Onlangs hebben we een geweldig project afgerond bij SVO in samenwerking met Kees Booij van Kees Booij bouwkundig advies, ontwerp en begeleiding en Louis Bassant van Breijer bouw en installatie. SVO had een renovatieproject lopen en wilde hun praktijklokalen voorzien van een nieuwe uitstraling. Wij hebben de oude tegels bekleed en de kolommen volledig geëgaliseerd. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat de koelcellen dezelfde look and feel hadden als de rest van de wanden.

Fantastisch resultaat
Het resultaat spreekt voor zich. Het is een fantastisch project geworden, waarbij we hebben samengewerkt met gepassioneerde professionals om een optimale leeromgeving te creëren voor de studenten. We zijn trots dat we hebben kunnen bijdragen aan het opleiden van de toekomstige generatie Allround Food Experts.

Before and after
Bekijk de voor- en na-situatie en laat je inspireren door dit prachtige project. Samen investeren we in de toekomst van de voedselindustrie!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven