Bakkerij Hoeve_2

Bakkerij Hoeve: Een transformatie door Sentho FRP!

Bakkerij Hoeve Badhoevedorp, met een rijke historie en een heerlijke winkel in Amsterdam, heeft een indrukwekkende metamorfose ondergaan! Als je de voor- en na-foto’s naast elkaar legt, herken je de winkel nauwelijks meer. Het enige herkenningspunt is het daklicht in het plafond.

Deze bakkerij heeft niet alleen een visuele transformatie ondergaan, maar heeft ook flink geïnvesteerd in nieuwe, energiezuinige machines om nog lekkerder brood te bakken en te voldoen aan de groeiende vraag naar hun heerlijke producten.

Volledige renovatie met Sentho FRP
Sentho FRP heeft hier een cruciale rol gespeeld. De wanden zijn volledig gerenoveerd met Sentho FRP via directe verlijming. Eerder waren de wanden betegeld, met daarboven kunststof schroten. Achter deze schroten kwam een gestucte wand tevoorschijn, die we ook gemakkelijk hebben kunnen voorzien van Sentho FRP. Het verouderde plafond is vervangen door een strak Sentho hygiënisch plafond met nieuwe LED-armaturen. De daklichten in het plafond zijn behouden, maar de dagkanten zijn bekleed voor een strakke en hygiënische afwerking.

Het resultaat?
Een blije en tevreden klant. Een bijna onherkenbare bakkerij voor de bakker en zijn personeel.

De voordelen van het A-merk Sentho FRP nog eens op een rij:
✅ Slagvast
✅ Krasvast
✅ Kleurvast
✅ Hygiënisch
✅ Voldoet aan de strengste eisen (HACCP, BRC, FSSC, EHEDG)
✅ Ruimtebesparend
✅ Betaalbaar

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven