Sento en BigBoys

๐—ฆ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ต๐—ผ ๐—ฒ๐—ป ๐—•๐—ถ๐—ด ๐—•๐—ผ๐˜†๐˜€ op ๐—œ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐—›๐—ฎ๐—บ๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด!

Vandaag gooien we het over een andere boeg en brengen we iets anders dan normaal. In plaats van onze gebruikelijke vlogs waarin we onze renovatie- en nieuwbouwprojecten in de voedingsmiddelenindustrie laten zien, hebben we een spannende samenwerking om met jullie te delen.

๐—ž๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐˜‚๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป
Sentho, bekend als marktleider in wanden, plafonds, afwatering en aanrijdbeveiliging voor de voedingsmiddelenindustrie, bundelt de krachten met Big Boys Grillmasters uit Uden. Big Boys is in 2014 ontstaan uit een passie voor BBQ-en. Zij zijn inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio door haar workshops, cateringdiensten, exclusieve evenementen en onvoorwaardelijke liefde voor de grill.

๐—ฆ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป
Sentho heeft onlangs de spoelkeuken bij Big Boys Grillmasters gerenoveerd, en de Big Boys hebben al meerdere keren de catering verzorgd voor Sentho-personeelsfeesten en ons gedenkwaardige Sentho Jubileum. Nu gaan we opnieuw samenwerken, dit keer om samen een onweerstaanbaar lekkere hamburger te maken!

๐——๐—ผ ๐—œ๐˜ ๐—ฌ๐—ผ๐˜‚๐—ฟ๐˜€๐—ฒ๐—น๐—ณ!
Niels Burger en Johan Visser nemen je in deze video aan de hand mee, zodat je dit tongstrelende meesterwerk thuis kunt maken!Maak je klaar voor een unieke culinaire ervaring die je smaakpapillen doet watertanden!

๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐˜† ๐˜๐˜‚๐—ป๐—ฒ๐—ฑ
Blijf op de hoogte voor onze aankomende video, waarin we de geheime ingrediรซnten en technieken onthullen om de perfecte burger te creรซren. Geloof ons, dit wil je niet missen!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven