Koel- en vriesdeuren in de voedingsindustrie

De voordelen van onze koel- en vriesdeuren

  • Geen temperatuurverlies    
  • Hygiënisch
  • Duurzaam en betrouwbaar

 

Koel- en vriesdeuren zijn belangrijk in de voedingsmiddelenindustrie. Het behouden van de juiste temperatuur is cruciaal voor het waarborgen van de voedselveiligheid. En uiteraard voor het behoud van de kwaliteit van uw producten. Onze deuren worden gebruikt in diverse omgevingen, zoals opslagruimtes, distributiecentra, koelcellen en vriescellen.

Koel- en vriesdeuren voorkomen temperatuurverlies
Een van de belangrijkste functies van onze koel- en vriesdeuren is het voorkomen van temperatuurverlies. De Sentho koel- en vriesdeurendeuren zijn ontworpen om een goede isolatie te bieden. Bovendien minimaliseren de deuren luchtlekken. De temperatuur binnen blijft dus behouden. Dit is essentieel om bederf van voedsel en de groei van bacteriën te voorkomen.

Strikte hygiënenormen
Koel- en vriesdeuren moeten ook voldoen aan strikte hygiënenormen. In de voedingsmiddelenindustrie is het noodzakelijk dat de deuren gemakkelijk schoon te maken zijn. Daarnaast moeten de deuren bestand zijn tegen corrosie en aantasting door chemicaliën die worden gebruikt voor reinigingsdoeleinden. Onze deuren hebben gladde oppervlakken, sluiten naadloos aan om opeenhoping van vuil, stof of micro-organismen te voorkomen.

John
Meer weten? Neem contact met ons op:

Duurzaam en betrouwbaar

Daarnaast zijn onze deuren duurzaam en betrouwbaar. De Sentho koel- en vriesdeuren zijn bestand tegen frequente openingen en sluitingen, wat vaak voorkomt in een drukke omgeving zoals een magazijn of distributiecentrum. De deuren zijn stevig en veilig om de werknemers te beschermen tegen ongelukken, zoals beknelling of letsel door vallende voorwerpen.

Keuze voor de juiste deuren
Het kiezen van de juiste koel- en vriesdeuren is van groot belang voor bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Bij het selecteren van deuren moeten verschillende factoren in overweging worden genomen, zoals de temperatuurvereisten, de afmetingen van de deuropening, het type producten dat wordt opgeslagen en de vereisten op het gebied van hygiëne en veiligheid. Hierbij adviseren wij u graag met onze deskundigheid. 

 

S-Line Schuifdeur koel- en vries
Koel- en vriesdeuren

Goede deuren essentieel in voedingsindustrie

Naast de handmatig bediende deuren is ook een elektrische bediening mogelijk. Deze deuren kunnen aangestuurd worden door bijvoorbeeld een trekschakelaar of sensoren. 

Kortom, koel- en vriesdeuren zijn essentiële componenten in de voedingsmiddelenindustrie om de voedselveiligheid te waarborgen, de kwaliteit van producten te behouden en energie-efficiëntie te verbeteren. Door te investeren in hoogwaardige deursystemen die voldoen aan de specifieke behoeften van uw industrie, kunt u een veilige en optimale omgeving creëren voor de opslag en distributie van voedingsmiddelen.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven