Pendeldeuren

Pendeldeur op maat bestelt u bij Sentho

Pendeldeuren zijn zelfsluitende tochtdeuren die snel intern transport mogelijk maken. Met een pendeldeur voorkomt u de verspreiding van stof en het verlies van warme en/ of koude luchtstromen. 

Grote slijtvastheid
Wij bieden u een breed assortiment maatwerk PVC en HDPE pendeldeuren. HDPE is de afkorting voor Hoge Dichtheid Polyetheen. Het is een van de meest duurzame kunststoffen ter wereld. De hoge dichtheid zorgt voor meer hardheid, betere sterkte en grotere slijtvastheid. Dat maakt onze deuren zeer geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie.

 

John
Meer weten? Neem contact met ons op:

Pendeldeuren

Deze PE pendeldeur met RVS scharnier is zeer veelzijdig inzetbaar. Het voldoet aan zeer hoge hygiënenormen waaronder HACCP, is koude- en waterbestendig, slijtvast en daarom bij uitstek geschikt voor gebruik in de voedselproductiesector.

Pendeldeur geel sentho
Sentho_pendeldeuren

Uniek

De deurbladen en scharnieren zijn slagvast en bestand tegen de belastingen bij zeer veeleisend gebruik. Dit maakt ze perfect voor gebruik in de horeca, supermarkten en grootkeukens en de voedselproducerende fabrieken. Door hun rechte lijnen en eenvoudig te reinigen ontwerp zijn ze ook perfect geschikt voor gebruik in vrijetijdsvoorzieningen, doucheruimtes, medische klinieken en laboratoria.

De Sentho PE en PVC pendeldeur kan ook worden aangepast aan speciale eisen of voor extra grote deuropeningen, zoals bijvoorbeeld voor kraan- of leidingdoorgangen.

type pendeldeuren
kleuren keuzes_pendeldeuren
De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven