Kuikenbroederij COBB

COBB is een internationaal bedrijf die haar klanten bediend door middel van innovatief onderzoek- en technologiebeleid, eiwitten gezond en wereldwijd betaalbaar te maken  COBB is een pluimvee onderzoeksbedrijf die betrokken is bij de ontwikkeling, productie en verkoop van vleeskuikens en fokvee. COBB is toegewijd om vooruitgang, en de kwaliteit van hun producten te waarborgen. COBB zal het hoogste niveau van de ethische normen en integriteit handhaven in onze relaties met teamleden, klanten en leveranciers. COBB is toegewijd aan lange termijn onderzoek en ontwikkeling, het verantwoord gebruik van technologie, en investeringen in onze mensen en dienstverlening. COBB is geëngageerd in het welzijn van de dieren in haar bedrijf, alsmede aan de inspanning en het verbeteren van hun welzijn voor de toekomst.
Onze ongekende inzet voor en investeringen in R&D is een belangrijke factor in de ontwikkeling, de productie en de consistentie van onze kwalitatief hoogwaardige vleeskuikens fokvee.

Sentho denkt mee

Binnen het bedrijf heeft Sentho de eer gehad om de wanden in de natte ruimte volledig te renoveren. Tevens hebben we de bestaande deuren voorzien van 2,3 mm FRP zodat ook deze weer zouden voldoen aan de strenge eisen binnen dit bedrijf. Op deze manier kon Sentho kosten besparen voor COBB en hoefde zij geen dure uitgaven te doen m.b.t. een nieuwe kunststof deur met kozijn. Sentho probeert altijd mee te denken met de klant om het project zo efficiënt en betaalbaar te maken. De onderlinge verbindingen tussen de platen FRP hebben we zorgvuldig met een 2 componenten verbinding afgewerkt. Tegen de bestaande klapdeuren heeft Sentho ook een verbinding van 2 componenten lijm gemaakt om zo de overgang van FRP naar de RVS deurposten strak te kunnen afwerken. Dit alles werd in een tijdbestek van maar 2  dagen gerealiseerd. Zowel klant als Sentho vonden het een prettige samenwerking en een mooi project binnen een bijzondere industrie.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven