Out of the box_1

Think out of the box!

Na een jaar waarin we al een Box-in-Box met een oppervlakte van 1600 m2 hebben gebouwd, compleet met isolatiepanelen met en zonder FRP, staan we nu voor een nieuwe uitdaging. We kregen het verzoek om een kleinere ‘box’ te creëren op een verdieping, met als doel het inrichten van een foodsafe ruimte voor een grote farmaceut.

Innovatieve oplossingen voor specifieke vraagstukken
Deze bijzondere box, die qua oppervlakte toch boven de 100 m2 komt, is specifiek ontworpen voor deze situatie. We maakten gebruik van onze Sentho FRP isolatiepanelen, met aan de ene zijde Sentho FRP en aan de andere zijde een gladde stalen plaat met een foodsafe coating. De panelen hebben een totale dikte van 84 mm en bevatten PIR-isolatie. Ze worden aan elkaar gemonteerd met speciale interne verbindingen en vervolgens afgewerkt met onze welbekende en unieke Sentho tweecomponenten epoxy.

Slimme afwerking met oog voor veiligheid en uiterlijk
In de ruimte waar de box werd geplaatst, stond een H-balk van het bestaande gebouw. In plaats van de traditionele zetwerkafwerking hebben we deze speciaal bekleed, wat resulteert in een strakkere en hygiënischer uitstraling. Natuurlijk wilde de klant ook ramen in de ruimte om naar buiten te kunnen kijken en te controleren of er iemand in de box aanwezig is. Het glas is voorzien van #antisplinter folie aan zowel de binnen- als buitenzijde voor extra veiligheid, naast het feit dat het dubbel gelaagd isolatieglas betreft. De klant kan de ruimte betreden via een op maat gemaakt kozijn met geïsoleerde deurbladen.

Strak en hygiënisch: RVS-betonnen stootplinten op maat
We hebben ook onze fraaie prefab RVS-betonnen stootplinten toegepast om de ruimte een strak en hygiënisch uiterlijk te geven. De plinten zijn robuust dankzij het roestvrij staal en het beton. We hebben verschillende maten beschikbaar, afhankelijk van het type verkeer dat de ruimte zal betreden, variërend van 10 cm hoogte en 2 cm dikte voor karverkeer tot wel 15 cm dikte en 40 cm hoogte voor zwaarder verkeer, zoals heftrucks.

Wilt u ook zo’n innovatieve oplossing voor uw specifieke uitdaging? Neem contact op met ons team en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Uw dromen verwezenlijken begint met één stap: contact met ons opnemen. We staan voor u klaar!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven