Sentho staat dit jaar op de Bakkersvak beurs in Rosmalen op 6 en 7 maart. U kunt ons vinden op standnummer K110. Bent u op zoek naar hygiënische afbouwoplossingen voor uw vloer,wand en/of plafond welke volledig aan de HACCP eisen voldoen? Dan is een bezoek aan ons Experience Center de moeite waard! U vind hier alle mogelijke oplossingen in een nagebootste hygiënische ruimte waardoor u een goed beeld krijgt van de werkelijke situatie na een Sentho verbouwing. Wij zien u graag op de Bakkersvak!

Zie hieronder een persbericht van Bakkersvak:

Vakbeurs Bakkersvak bestaat vijf jaar en dat moet gevierd worden

Oosterhout, 25 januari 2016

Op 6 & 7 maart a.s. vindt vakbeurs Bakkersvak alweer voor de 5de keer plaats in het gastvrije Autotron Rosmalen. Sinds 2011 is Bakkersvak een feit en is uitgegroeid tot de enige vakbeurs in Nederland voor de ambachtelijke bakkerijsector. Zo’n mooi en succesvol jubileum moet natuurlijk gevierd worden en daarom pakt Bakkersvak dit jaar extra groots uit. Er is een speciaal jubileumprogramma geïnspireerd op het vijfjarig bestaan met een internationaal tintje.

Nog meer te proeven, ruiken en beleven

Met de vijfde editie van Bakkersvak in het vooruitzicht, is deze beurs in maart groter dan ooit. Met het snelle uitverkopen van het oorspronkelijke Expodome en de grote belangstelling voor deze speciale jubileumeditie kon een uitbreiding naar het Eventron niet uitblijven. Zo’n 3.444m2 is erbij gekomen op de al bestaande 6.458m2. De twee hallen worden verbonden door de centrale entree die dit jaar is omgetoverd tot een echte markt, waar verrassende producten kunnen worden geproefd.

Patisserie uit diverse landen

De leden van het Nederlands Patisserie Team zetten hun demonstraties, ofwel het product, een grondstof, smaak of uitstraling in het teken van één specifiek land. Het komt allemaal voorbij: bonbons geïnspireerd op Koeweit, technieken die in het verre oosten worden gebruikt voor een dessert op bord, de Franse klassiekers en het dessert wordt gemaakt met inspiratie uit Italië. Natuurlijk wordt Nederland niet overgeslagen en worden de bezoekers geïnspireerd met alles wat met kruiden en specerijen te maken heeft.

Wereldbroden van het BoulangerieTeam

De afgelopen jaren heeft het BoulangerieTeam aan vele internationale wedstrijden meegedaan. In wisselende teams zijn de nodige successen behaald met 2015 als absoluut hoogtepunt, waarbij drie keer een gouden medaille en één keer een zilveren medaille werden veroverd. Bij deze wedstrijden zijn de teamleden in aanraking gekomen met uiteenlopende broden en viennoiserie producten van over de hele wereld. Het is tijd om een selectie van deze wereldse broden te delen tijdens deze speciale editie van Bakkersvak.

Verdieping in het vak met Ambacht & Business

Er vinden mini workshops plaats op het gebied van financiën, grondstoffen, storytelling en ambachtelijk produceren en worden de Ambacht & Business certificaten uitgereikt. Ambacht & Business is een trainingsprogramma samengesteld door FrieslandCampina, Stichting Ambachtelijke Bakkerij, Bakkerswereld, NBA en Bakkersvak.

Brood moet reizen

In samenwerking met Bakkers in Bedrijf kun je op Bakkersvak op reis met ‘Brood moet reizen’ en kans maken op een echte reis! Op de beursvloer wordt een expositie ingericht met producten en sfeerbeelden die typerend zijn voor dat land. Je kunt hier inspiratie opdoen uit verschillende landen en gebruiken voor je eigen onderneming.

Daarnaast is er een oproep gedaan aan alle deelnemers om samen met Bakkersvak het jubileum te vieren, dus ook op de stands van de deelnemers komt het vijfjarig jubileum van Bakkersvak op feestelijke wijze terug.

Meer informatie

Voor het bakkersvak leveren en monteren wij hygienische duurzame afbouwmaterialen waaronder een vloeistofdichte vloer

Om een bezoek te brengen aan Bakkersvak kunnen bezoekers zich inschrijven via info@sentho.nl

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven