1

Marktleider in suikerdecoraties

Enkele weken geleden kwam er een noodroep om hulp van Alldra Sweet Passion uit Almelo.
De van origine Rijssense zoetwarenproducent zat namelijk na een enorme uitslaande brand op vrijdag 20 mei 2016 ineens zonder bedrijfspand en dus ook zonder productie.
Alldra Sweet Passion is in Nederland marktleider op het gebied van suikerdecoraties. Een heel bekend product wat uit de fabriek van Alldra Sweet Passion komt is bijvoorbeeld de wel bekende discodip waar vele Nederlanders van genieten tijdens de zomer op een heerlijk soft ijsje.
Het was zaak dat de productie zo snel mogelijk hervat moest worden om aan de vraag van de klanten weer te kunnen voldoen en de 35 vaste medewerkers van het bedrijf weer aan het werk te krijgen.
Al snel vond Alldra Sweet Passion een bedrijfspand in Almelo, alleen hier moest zoveel aan gebeuren om er een voedselproducerende fabriek van te maken dat moest voldoen aan de strengste eisen van onder andere de voedselwarenautoriteit.
Door deze gebeurtenis ging Alldra Sweet Passion op zoek naar partners die deze megaklus, het bouwen van de nieuwe fabriek binnen een tijdsbestek van 4 weken, konden realiseren.
Alldra Sweet Passion heeft Sentho gekozen voor het bouwen van alle wanden en plafonds (zo’n 6000 m2 ) productieruimtes, het aanbrengen van alle snelloopdeuren en gewone kunststof loopdeuren, kunststofraamkozijnen, het maken van een 2500 m2 Duracon gietvloer met 500 m1 hygiënische plinten, het aanbrengen van brandwerende food grade wandafwerking voor in het magazijn en last but not least een kleine
500 m1 kunststof aanrijdbeveiliging.
Sentho heeft geen bouwvak vakantie en is de hele vakantie open! Dit doet Sentho om zo de vraag van voedselproducerende bedrijven te kunnen beantwoorden. Deze bedrijven liggen namelijk vaak gedeeltelijk stil tijdens de zomerperiode voor onderhoud en renovatie.
Met man en macht is er dag en nacht gewerkt om ervoor te zorgen dat Alldra Sweet Passion na 4 weken al weer instaat was om de eerste productie op te starten en de eerste bestellingen van klanten al weer de deur uit konden.wandafwerking
Sentho heeft mogelijk gemaakt wat andere niet konden. Ook de nauwe samenwerking met andere partners van Alldra in dit proces is zeer georganiseerd verlopen waardoor we snel konden schakelen. Dit was ook van essentieel belang omdat er geen ruimte was voor tijdverlies. De geringste fout kon zomaar een 2 weken schelen. Door te denken in oplossingen in plaats van problemen kan Sentho in turnkey projecten adviseren, begeleiden en uitvoeren. Alles onder 1 dak.
Alldra Sweet Passion is net als Sentho enorm trots op de behaalde prestatie en het eind resultaat.
Samen gaan voor passie, om in slogan van Alldra Sweet Passion te blijven!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven