Visbeurs

Sentho b.v. op visbeurs 2015!

Sentho hygiënische afbouwprojecten b.v. is 5 oktober te vinden op de visbeurs in Spakenburg bij stand 113!

Sentho op visbeurs!

Sentho b.v. op visbeurs 2015 in Spakenburg!

De komende editie is de 12 keer dat de Spakenburgse Vishandel Vereniging dit 2 jaarlijks evenement organiseert, met een bezoekersaantal van 5.000 personen op de afgelopen editie van 2013 mogen we hier spreken van een zeer goed bezochte beurs. Een beurs waar Sentho zich goed kan profileren richting de vismarkt voor hygienische oplossingen. In de vismarkt is hoe dan ook veel vraag naar hygiënische ruimtes, waar onze systemen zoals de hygiënische wandbekleding uitstekend toepasbaar zijn. Onze FRP hygiënische wandbekleding is makkelijk reinigbaar, schimmel en bacterie werend, slag- kras- en stootvast, bestand tegen vele chemicaliën, absorbeert geen geuren, thermisch stabiel, kleurvast, volgens de normen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit(NVWA) en voldoet ook aan de strenge HACCP eisen. Hebt u een bedrijf in de vismarkt, en bent u op zoek naar een oplossing om u ruimte volledig volgens de eisen van de NVWA en HACCP te maken? Dan weet Sentho daar ten alle tijden een oplossing voor. Wij komen geheel vrijblijvend bij u op locatie kijken om de situatie op de juiste manier in te schatten, waarna wij u een geheel vrijblijvend advies en/of offerte kunnen aanbieden. Kom gerust eens langs bij onze stand op de visbeurs stand 113, wij staan u graag te woord. Heeft u vragen, stel ze gerust, wij helpen u graag vooruit!

Voor visverwerkingsbedrijven leveren en monteren wij hygienische afbouw oplossingen waaronder een vloeistofdichte vloer

Praktische informatie over de visbeurs:

Locatie:

Jachthaven Nieuwbour – Westdijk 26 – Bunschoten Spakenburg

Openingstijden:

De visbeurs 2015 vindt plaats op maandag 5 oktober 2015. De openingstijden van de beurs zijn vanaf 10.00 uur tot 20.00 uur.

Toegangskaarten:

Toegangskaarten worden verspreid via Sentho b.v. als standhouder, de VNV, Fishtrend, de beursorganisatie en sponsors. Kaarten bij de kassa aan de ingang kosten € 12,50 per stuk.

Deelnemers en plattegrond:

Een overzicht van welke andere bedrijven en organisaties deelnemen aan de visbeurs vind u binnenkort samen met de plattegrond op www.visbeurs.nl

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven