CTH_2

Renovatie zonder downtime!

CTH is sinds 2014 een onderdeel van Darling ingredients en heeft meerdere vestigingen verspreid over Nederland. Het is opgericht in 1968 in Amsterdam door de Teijsen en Van den Hengel familie. Met een rijke historie zijn ze gegroeid tot een wereldspeler en innovator als het gaat om duurzame biologische ingrediënten.

Nauwe samenwerking
Al vanaf het begin van Sentho, in 2015, is CTH een vaste partner als er renovaties uitgevoerd worden. De langdurige relatie heeft er toe geleid dat ook bij complexe renovaties, CTH en Sentho nauw samenwerken om downtime van de productie te voorkomen.

Complex plafond
De oude betonnen plafonds waren een doorn in het oog van CTH, maar door de complexiteit van het plafond, met vele kolommen en obstakels, moest er zeer kritisch gekeken worden naar wat haalbaar zou zijn binnen een bepaald tijdbestek. Na enkele gesprekken was de conclusie om in ploegen te werken en in het weekend dit “klusje” te klaren.

Niets is onmogelijk
De aanwezige machines in de ruimte zorgden ervoor dat we er op sommige plekken lastig bij konden komen. Maar onmogelijk is een woord dat bij Sentho niet voor komt. 200 m2 is qua oppervlakte niet veel, maar wel als deze op 5 meter hoogte zit en de ruimte volhangt met leidingen en volstaat met machines.

Sentho FRP sandwichpanelen
Door het harde werken van onze monteurs, waar we enorm trots op zijn, hebben we het toch voor elkaar gekregen om het plafond en de kolommen zonder downtime te renoveren. Onze mannen hebben keihard door gewerkt en het hele plafond voorzien van onze speciale Sentho FRP sandwichpanelen. De panelen zijn met een blinde bevestiging rechtstreeks tegen het plafond gemonteerd. Het resultaat is een verschil van dag en nacht. En een duurzame oplossing waar ze geen omkijken meer naar hebben. Uiteraard wél met de dagelijkse reiniging, maar wat qua tijd minder arbeid kost, en dus ook weer een besparing oplevert in kosten.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven