Snelloopdeur

Opsplitsing van productieruimte bij vleeswarenfabriek

Afgelopen week hebben we bij een grote vleeswarenfabriek in Noord-Nederland een indrukwekkend project afgerond: de opsplitsing van een productieruimte in twee aparte ruimtes. Vanwege de veranderende productiewensen had de klant behoefte aan gescheiden ruimtes, en wij stonden klaar om dat mogelijk te maken!

Als vaste leverancier van deze klant, zijn we al jaren verantwoordelijk voor de renovaties van hun fabriek met onze glasvezelversterkte polyester platen. Dit keer hebben we gebruik gemaakt van onze stalen sandwichpanelen met een food-safe coating. Deze panelen zijn ideaal voor voedselverwerkende omgevingen en bieden zowel hygiëne als duurzaamheid.

We hebben niet alleen de ruimte opgesplitst, maar ook een plafond van sandwichpanelen geïnstalleerd en een sparing gemaakt in de wand, compleet met RVS zetwerk. Dit alles om de nieuwe snelloopdeur perfect te laten passen.

Compleet assortiment: Van A tot Z
Bij Sentho blijven we ons productaanbod uitbreiden. Naast onze Sentho FRP oplossingen bieden we nu ook sandwichpanelen, snelroldeuren, pendeldeuren, koel- en vriesdraaideuren, schuifdeuren, aanrijbeveiliging en afwateringssystemen. Met ons uitgebreide assortiment kunnen we elke nieuwbouw of renovatieproject in de voedselverwerkende industrie volledig verzorgen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw volgende project? Neem contact met ons op en ontdek hoe we uw productieomgeving kunnen transformeren!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven