Renovatie Pasta Gilde

Officiële opening het Pasta Gilde na succesvolle renovatie

Een aantal weken geleden deelden wij trots de foto’s van de ruimtes die we bij Pasta Gilde in Den Haag hebben gerenoveerd. Afgelopen week was het moment daar voor de officiële opening, welke werd verricht door de burgemeester van Den Haag, de heer Jan van Zanen.

Het was een bijzondere gelegenheid, en wij zijn vereerd dat onze Ruben Janssen was uitgenodigd om Sentho te vertegenwoordigen. Ruben overhandigde de eigenaar van Pasta Gilde een heerlijk flesje Senthocello als blijk van onze waardering. We ontvingen veel mooie complimenten over de renovatie en zijn met een voldaan gevoel het weekend ingegaan.

Waarom kiezen voor Sentho?
Hier zijn enkele feiten op een rijtje die laten zien waarom wij de #1 renovatie en nieuwbouw specialist in de voedselverwerkende industrie zijn:

  • Jarenlange ervaring met aantoonbare successen: We hebben talloze projecten succesvol afgerond en kunnen bogen op uitgebreide ervaring in de branche.
  • Compleet assortiment: Ons brede scala aan producten en oplossingen zorgt ervoor dat we aan al uw renovatie- en nieuwbouwbehoeften kunnen voldoen.
  • Bewezen concept: Onze aanpak is getest en bewezen effectief, wat resulteert in duurzame en hoogwaardige resultaten.
  • Totaal renovatie van A tot Z: Van begin tot eind nemen wij de volledige renovatie op ons, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.
  • Betrouwbaar: Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid en transparantie in elke stap van het proces.
  • Hoge kwaliteit: Onze producten en diensten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat zorgt voor langdurige tevredenheid.

Wilt u ook ontzorgd worden?
Wij nemen u graag aan de hand mee om samen een succesvol project te realiseren. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven