Sentho FRP panelen

Korf Catering kiest opnieuw voor Sentho

In 2019 mochten we bij Sentho een uitdagende en mooie renovatie uitvoeren voor Korf Catering in IJmuiden. Toen hebben we de wanden van hun cateringfaciliteit voorzien van onze hoogwaardige Sentho FRP-panelen, direct verlijmd tegen de wanden. Daarnaast hebben we alle hoeken netjes afgewerkt met roestvrij staal (RVS). Dit project was een groot succes, en de klant was zeer tevreden met het resultaat.

Nu, vier jaar later, zijn we trots om te melden dat Korf Catering opnieuw voor ons heeft gekozen. Dit keer hebben ze het pand van de buren overgenomen om hun groeiende bedrijf uit te breiden en hun productiecapaciteit te vergroten. Het is geweldig om te zien dat ons werk van destijds zo goed is bevallen dat ze ons opnieuw hebben benaderd voor hun volgende grote project.

De uitdaging: Uitbreiding zonder in te leveren op hygiëne
Korf Catering heeft zich in de afgelopen jaren flink ontwikkeld en was op hun huidige locatie uit hun jasje gegroeid. Om te voldoen aan de toenemende vraag van hun klanten, hebben ze besloten hun faciliteit uit te breiden. Het nieuwe pand moet voldoen aan dezelfde hoge hygiënische standaarden als het oorspronkelijke gebouw. Daarom wilden ze zeker weten dat ze opnieuw met een betrouwbare partner zouden samenwerken – en die partner zijn wij!

Ons werk uit 2019: Nog steeds als nieuw!
Voordat we aan de slag gingen met het nieuwe pand, hebben we nog even teruggekeken naar ons eerdere werk uit 2019. We hebben de wanden van toen gecontroleerd en geconstateerd dat ze er, zelfs na intensief gebruik, nog steeds uitzien alsof ze gisteren zijn gemonteerd. Dit bevestigt niet alleen de kwaliteit van ons Sentho FRP-materiaal, maar ook de duurzaamheid en levensduur van onze oplossingen.

Wat gaan we doen?
De komende weken zullen we het nieuwe pand van Korf Catering renoveren en klaarmaken voor de toekomst. We zullen dezelfde hoge standaarden toepassen, zodat de nieuwe ruimte perfect aansluit bij hun behoeften en hen in staat stelt om op hygiënische wijze aan de groeiende vraag van hun klanten te voldoen.

We kijken ernaar uit om dit project succesvol af te ronden en zijn trots op het vertrouwen dat Korf Catering opnieuw in ons stelt. Zodra de nieuwe ruimte klaar is, zullen we dit uiteraard met jullie delen, want ook dit project belooft weer een pareltje te worden waar we trots op kunnen zijn.

Blijf op de hoogte!
Wilt u op de hoogte blijven van dit project en andere updates van Sentho? Houd onze website en sociale media in de gaten. We blijven hard werken om onze klanten de beste service en kwaliteit te bieden in de voedselverwerkende industrie.

Met dit artikel benadrukken we de langdurige relaties die we met onze klanten opbouwen en de kwaliteit van ons werk. Korf Catering is slechts één voorbeeld van hoe wij bedrijven helpen hun hygiëne en productieruimte te optimaliseren. Interesse in wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven