Wok to Walk_1

Hygiënische wanden bij Wok to Walk Amsterdam

In het hart van #Amsterdam kregen we de opdracht van Jeanpaul van Pardo, van het gelijknamige Van Pardo Airconditioning en Koeltechniek, om een koelcel van de franchiseketen Wok to Walk te renoveren. De hygiënische wanden van Sentho lenen zich daar uitstekend voor.

Wok to Walk
Ontstaan in 2004 tijdens een Aziatisch avontuur, ontsprong Wok to Walk in Amsterdam. Wat begon als een klein eethuisje met de eenvoudige wens om snel, vers en heerlijk voedsel te serveren, groeide al snel uit tot een fenomeen met meer dan 100 Wok to Walk-restaurants wereldwijd! Trouw aan hun roots blijven de passie en toewijding van Wok to Walk onveranderd. Ze creëren persoonlijke, smaakvolle recepten en zetten een spectaculaire culinaire show neer.

Bij Wok to Walk draait het niet om wat zij zeggen, maar om JOUW ervaring. Ontdek deze smakelijke reizen op hun #Instagram-pagina @woktowalk, waar ze gevolgd worden door bijna 60K fans, en natuurlijk op #TripAdvisor, waar hun beoordelingen hoog scoren.

Pardo Airconditioning & Koeltechniek
Onze opdrachtgever, Van Pardo Airconditioning & Koeltechniek, met meer dan twee decennia ervaring in de installaties, staat voor service, kwaliteit en snelle levering. De samenwerking met beide partijen past ons als een handschoen.

Sentho FRP – geïsoleerde panelen
De taak was om een verouderde koelcel nieuw leven in te blazen. Door de oude isolatie weg te halen, hebben we zorgvuldig onze gespecialiseerde Sentho FRP-geïsoleerde panelen aangebracht. Deze panelen zijn in de fabriek uitgerust met ons unieke Sentho FRP, naadloos verbonden met tweecomponentenverbindingen. De panelen voorkomen temperatuurschommelingen en zorgen voor hygiëne en voedselveiligheid. Onmisbaar voor ondernemers die werken met voedsel. Met onze panelen hebben wij de optimale koelcel voor Wok to Walk gemaakt, die voldoet aan de eisen van HACCP.

Teamwork
Werken in het hart van het bruisende centrum van Amsterdam bracht uitdagingen met zich mee, net als de beperkte ruimte van de koelcel. Echter, met het motto ‘Niet Mokken’, zijn we er vol enthousiasme ingedoken. Dankzij ongelooflijk teamwork hadden we alles snel weer in elkaar gezet. Onthoud, #TeamWorkMakesTheDreamWork!

Als je vakantie nog gaande is en je bevindt je in Amsterdam, ga dan zeker naar Kolksteeg 8 voor een heerlijke ervaring bij Wok to Walk!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven