Hessing Super Vers_2

Hessing Supervers kiest voor Sentho PPS beton/RVS prefab!

Eind 2021 kregen wij de opdracht van onze partner Ruysvloeren om de levering en montage te verzorgen van onze unieke prefab RVS/betonnen stootplinten voor de nieuwe locatie van Hessing Supervers in Greenport Venlo.

Duurzaam, veilig en hygiënisch
Met deze nieuwe fabriek kan Hessing Supervers voldoen aan de toenemende vraag naar gesneden groente. Hessing Supervers verwerkt op deze nieuwe locatie straks dagelijks ruim 320.000 kilo grondstoffen tot meer dan 850 verse groenteproducten. Deze nieuwe fabriek staat op een perceel van ruim 100.000 m2, met een begane grond van 45.800 m2 en twee verdiepingsvloeren van in totaal 16.200 m2. De fabriek bevat de modernste apparatuur en voldoet aan hoge eisen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en voedselhygiëne. Voor deze nieuwe fabriek wordt de #BREAAM certificering nagestreefd.

Groot project
Voor hoofdaannemer Bouwbedrijf van de Ven uit Veghel is dit één van de grootste projecten in haar bijna 100-jarige bestaanOok voor Sentho is dit op het gebied van onze plinten dit jaar  1 van de grotere projecten. Wij hebben namelijk ruim 2 kilometer aan plinten gemonteerd naar tevredenheid van Hendrik Ruys eigenaar van Ruysvloeren.

Trots zijn we uiteraard op dit project, maar ook zeker onze monteurs die weken achtereen vele kilometers hebben gelopen in het enorme pand. Daarnaast heeft ons dochterbedrijf Flexbarrie met directeur Camiel van Asch op hun beurt kilometers impact absorberende aanrijdbeveiliging mogen leveren.

In 2023 operationeel
Vanaf begin 2023 is de fabriek operationeel en gaat Hessing een groot deel van alle bewerkte groente daar produceren. Wij wensen Frank Hessing en het Hessing Supervers personeel veel geluk toe met deze unieke productielocatie!

Dank dat Sentho Hygiënische afbouwmaterialen en Flexbarrier kunststof impact absorberende aanrijdbeveiliging een aandeel hebben mogen leveren.

Lees meer over onze Prefab Plinth oplossingen!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven