Hygiënisch systeemplafond

300 m² hygiënisch systeemplafond in Helmond – Missie geslaagd!

Onlangs hebben we bij een grote vleesverwerker in Helmond een indrukwekkend project afgerond. Het monteren van een systeemplafond in een productieomgeving is nooit eenvoudig, en dit keer vormden tijdsdruk en complexe installaties extra uitdagingen. Maar dankzij onze ervaren monteurs en het gebruik van onze 3 mm dikke Sentho FRP systeemplafondtegels, is de klus veilig en succesvol uitgevoerd!

Geen downtime? Geen probleem!
De productie mocht geen downtime hebben, dus het was een race tegen de klok. Met acrobatische toeren boven machines, hebben we een prachtig hygiënisch plafond geïnstalleerd dat voldoet aan alle eisen. Inclusief een grote koof voor leidingwerk en afzuiging, en nieuwe led-verlichting die zorgt voor beter licht boven de productielijn. Een verschil van dag en nacht!

Advies nodig?
Heeft uw productieruimte een wand of plafond dat niet meer aan de eisen voldoet? Onze experts komen graag vrijblijvend langs voor advies. We bespreken alle mogelijke oplossingen binnen uw budget, zodat u samen met ons een weloverwogen keuze kunt maken.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven