Zandvliet systeem plafond Sentho
Projecten

Zandvliet vleeswaren

Mooie samenwerking tussen Zandvliet Vleeswaren en Sentho B.V.

Wand en plafond renovatie

De afgelopen jaren heeft Sentho in een aantal fases diverse wanden en plafonds gerenoveerd bij Zandvliet Vleeswaren te Delft. De werkzaamheden waren vaak onder grote tijdsdruk, omdat er maar 4 dagen productiestop zijn per jaar, verdeeld over 2 fases van 2 dagen. De diverse ruimtes welke onder handen zijn genomen zijn allen voorzien van een Wonderboard sandwichpanelen plafond afgewerkt met een 2-componenten verbinding waardoor de ophanging blind is verwerkt. De productie kon niet langer stilliggen dan de aangegeven 2 dagen wat ervoor zorgde dat onze monteurs een stevige klus moesten klaren in een strak opgezette planning. En wel met succes!

Succesvol traject

Sander van der Velden (operationeel directeur Zandvliet Vleeswaren BV) is erg te spreken over de samenwerking: ‘Vanaf de voorbereiding tot aan de uitvoering is alles prima verlopen, we hebben het traject succesvol doorlopen dankzij de goede communicatie tussen Zandvliet en Sentho. Een operatie in korte tijd om trots op te zijn voor beide partijen’.

In 1929 richtte Martinus Zandvliet in Den Haag vleeshouwerij en spekslagerij Zandvliet Vleeswaren B.V. op. In 1948 startten zijn twee zoons Loek en Jan bij het bedrijf. Het bedrijf groeide vervolgens uit tot een bekende vleeswarenfabrikant met tot op de dag van vandaag ruim 85 jaar aan kennis en ervaring.

Naast de slagerij en grossierderij in Den Haag, betrok Zandvliet Vleeswaren B.V. een moderner bedrijfspand in Leiden. Dankzij de aanhoudende groei is het bedrijf in 1968 verhuisd naar een nieuwbouwcomplex op het industrieterrein in Delft. Deze locatie is inmiddels twee keer uitgebreid (1974 & 1991).

3 gescheiden productiebedrijven

In juni 1998 verwoestte een brand het bedrijf aan de Faradayweg in Delft. Samen met afnemers, relaties en collega-fabrikanten hield Zandvliet Vleeswaren B.V. de productie op peil, en startte direct met de bouw van een nieuw pand. Op 24 maart 2000 werd de bouw van dit pand afgerond. Loek Zandvliet is tegenwoordig de directeur van Zandvliet Vleeswaren B.V.. Hij is de kleinzoon van de oprichter en geeft leiding aan Zandvliet dat intussen uit drie gescheiden productiebedrijven bestaat: Een bedrijf voor het produceren van worst, een bedrijf voor het produceren van maaltijdcomponenten en een bedrijf voor het snijden van vleeswaren.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven