bakkerij-ber-vogels
Projecten

Renovatie Bakkerij Bèr Vogels te Gemert

Bakkerij Bèr Vogels is al ruim 80 jaar een begrip in Gemert en ver daar buiten.

Ze streven altijd naar de beste kwaliteit, daarom laten ze hun producten beoordelen door het NBC. Het NBC staat voor Nederland Bakkerij Centrum met als uiteindelijk doel dat de consument de bakker ziet als betrouwbaar en eerlijk. Het streven is de consument dagelijks laten genieten van heerlijke bakkerijproducten. Tevens zorgt het NBC ervoor dat de marktpositie van bakkerijondernemers versterkt. Dit doen ze met veel kennis en ervaring op het gebied van product, proces, voedselveiligheid, productinformatie, gezondheid en marketing.

Renovatie wanden

Sentho had het voorrecht om bij Bakkerij Bèr Vogels ruim 130 m2 wanden te bekleden. Deze renovatie wanden wordt gedaan met 2,3 mm FRP glasvezelversterkte polyester, ook wel FRP genoemd. De wanden bestonden eerst uit cel betonblokken en metselwerk en sommige gedeeltes waren betegeld. Het betrof hier een opslagruimte welke de Bakkerij ook hygiënisch wilde hebben omdat ze altijd streven naar perfectie!

Hygiënische plafondafwerking

Het plafond bestond uit een systeemplafond met oude gipsvezelplaten. Deze platen hebben we vervangen met eveneens 2,3 mm FRP glasvezelversterkte polyester platen. FRP oplossing in een systeemplafond is naast dat het er strak uitziet ook nog eens zeer makkelijk te onderhouden. De platen kunnen voor reiniging uit het systeemplafond gehaald worden en gereinigd worden in een grote vaatwasser of afgespoten met een hogedrukreiniger. Wij wensen Bakkerij Bèr Vogels veel plezier met het mooie eindresultaat waar ze wat ons betreft nog 80 jaar of langer van mogen genieten! De renovatie wanden en plafond heeft er tevens voor gezorgd dat het eenvoudig te reinigingen is.

De warme broodjes gaan over de toonbank

Inmiddels heeft Bakkerij Bèr Vogels 4 filialen waarvan 2 filialen in Gemert, 1 in Handel en 1 in Elsendorp. Deze zijn inmiddels in goede handen van de zoon van Bèr Vogels namelijk Bob Vogels. 1 van de specialiteiten van Bakkerij Vogels is de krol. Het witte broodje met anijssmaak in de vorm van een krul.

Al in september beginnen de mensen ernaar te vragen en dat loopt door tot kerstmis met een grote piek rond de Sinterklaas. In december verkopen ze er al gauw zo’n vijfenzestig duizend, daarnaast hebben we ook de worstenbroodjes als specialiteit waarvan er alleen in de maanden november en december al ruim 100 duizend over de toonbank gaan.

aldus de Gemertse bakker!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven