Willem Maas

Commercieel medewerker
buitendienst

Wie ben ik?

Mijn naam is Willem Maas, en ik ben nu 1 jaar in dienst bij Sentho. Ik ben 23 jaar en kom uit Mariaheide. Ik ben begonnen als commercieel medewerker binnendienst maar ben nu sinds 4 maanden bezig in de buitendienst. Het werk bij Sentho is erg uitdagend en heel erg divers. Dat is wat mijn werk ook zo leuk maakt. Voordat ik bij Sentho ben gaan werken heb ik een opleiding gevolgd als marketing en communicatie medewerker.

Voor mijn ontspanning ben ik veel te vinden op de plaatselijke voetbalclub, waar ik leider/trainer ben van een van de jeugdteams van de voetbalclub.

Mooiste herinnering aan mijn werk?

Tijdens mijn inwerkperiode als buitendienst medewerker, ben ik een aantal keer met mijn collega op pad geweest om van zijn werkwijze te kunnen leren. Zo kwamen we samen aan bij een cateraar met oude versleten wanden en nog geen plafond. Dit moest zo snel mogelijk opgelost worden. Na het doornemen van de problemen en hier het beste advies te hebben gegeven kregen we de vraag hoe snel we een offerte konden maken? Dit zagen wij natuurlijk als uitdaging. In de auto terug werd alles al berekend en binnen een uur vanuit Arnhem te zijn vertrokken heeft de klant een offerte ontvangen. En warempel 2 weken later is het hele project uitgevoerd binnen 4 dagen.

Waarom kiest u voor Sentho?

  • Zoals ik al omschreef is Sentho erg flexibel en denkt altijd in het belang van de klant.
  • Sentho kan heel snel schakelen en zo ook bij u eventueel al binnen 2 weken renoveren.
  • Sentho is een bron van kennis en expertise, door de jarenlange ervaring binnen de voedingswereld is er een geen probleem wat Sentho niet aan kan.

Benieuwd wat Sentho voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op. Team Sentho staat voor u klaar!

Andere teamleden