Één van de meest gerenommeerde leverancier van vlees en vleeswaren “Van der Zee” kiest nu ook voor Sentho en FRP!

Het in 1925 opgerichte Van der Zee horecaslagerij is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd leverancier van vlees en vleeswaren aan de institutionele markt en de betere horeca. Het bedrijf verwerkt dag in dag uit het beste vlees voor haar klanten in de horeca via haar slagerijen, welke gevestigd zijn in de vestigingen van de Hanos Internationale Groothandel.

De Hanos heeft vestigingen in  Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Breda, Doetinchem, Eindhoven, Groningen, Hasselt, Heerenveen, Heerlen, Nijmegen, Utrecht, Valkenburg, Venlo en Zwolle. Naast Horeca vinden de producten van Van der Zee via haar vestigingen in Emmen en Twello iedere dag haar weg naar grootverbruikers als instellingen, ziekenhuizen etc. Van der Zee Twello is ISO20000 gecertificeerd door Bureau Veritas.

Nieuw wand- en plafondsysteem

Wij hebben voor Van der Zee vleeswaren direct verlijmde wanden en plafonds verzorgd. De oude wanden waren snel toe aan vervanging. De eigenaren kregen het niet meer goed schoon en op de bestaande metalen sandwichpanelen begon roestvorming te ontstaan. De nieuwe FRP wanden en plafonds die direct op de bestaande wanden zijn geplaatst voor minimaal ruimte verlies zijn tevens eenvoudig te reinigen, bestand zijn tegen schimmels en bacteriën, water- en vuilafstotend en zijn thermisch stabiel.

2-Componenten epoxy verbinding

Over de stalen sandwichpanelen waren al een keer stalenpanelen geschroefd en tevens was er veel gebruik gemaakt van siliconenkit om naden en kieren te dichten. Het nadeel van het gebruik van siliconenkit is dat er geen lange levensduur is. Tevens trekt Kit schimmels aan en zal na veelvuldig reinigen met water en een hogedrukspuit loslaten en vergaan.

Gemiddeld moet kit dat onderhevig is aan dit soort omstandigheden na 4 tot 5 jaar worden vervangen. Doordat Sentho Hygiënische Afbouwprojecten gebruik maakt van een 2-componenten epoxy, om de FRP platen aan elkaar te verbinden en binnenhoeken halfrond mee af te werken, niet meer aan de orde.

De 2-componenten epoxy hard namelijk volledig uit en het heeft de eigenschap dat het niet absorbeert. Schimmels en bacteriën krijgen hierdoor niet de kans zichzelf te nestelen zoals dit bij siliconenkit wel het geval is. De vloer naar wand aansluiting is ook afgewerkt d.m.v. de halfronde 2-componenten epoxy. UV-bestendig, non-toxic, en geurloos zijn een aantal eigenschappen waar onze epoxy aan voldoet.

Van der Zee vleeswaren heeft nu de beschikking over een hygiënische ruimte waarbij de wanden en plafonds onderhoudsarm en duurzaam zijn en garant staan voor maximale hygiëne.

De 2-componenten epoxy is bestand tegen schoonmaakmiddelen. De chemische resistentielijst is op te vragen via info@sentho.nl

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven