Sentho_Promad

Wij willen de klant van A tot Z ontzorgen!

Wij willen de klant van A tot Z ontzorgen!

Promad is al zo’n 20 jaar een bekend projectmanagement- en ingenieursbureau. Het bedrijf heeft immers al veel ondernemingen kunnen ondersteunen met eigen bouwkundige en constructieve diensten. Rob Stekelenburg, oprichter en eigenaar, vertelt over Promad en de samenwerking met Sentho.

‘Ondernemen zit me in het bloed’
‘Ik startte vanuit onze logeerkamer, met laptop, telefoon en notitieblok, vertelt Rob. Na mijn studie civiele techniek, ben ik bij verschillende werkgevers in dienst geweest. Een mooie periode waarin ik veel ervaring heb opgedaan. Ondernemen zit echter in mijn bloed en dat wilde ik graag voortzetten in een eigen bedrijf. Met een opdracht op zak, vanuit mijn laatste werkgever, maakte ik een vliegende start’.

Voorsprong door betrokkenheid
De naam Promad staat voor projectmanagement en advies. Rob: ‘Wij gaan echter verder dan alleen dat. Onze intentie is om klanten van A tot Z te ontzorgen bij hun projecten. Als wij starten bij een opdrachtgever, dan willen wij eerst weten: Waar is de klant mee bezig? Wat is zijn huidige behoefte en waar liggen zijn ambities? Juist door deze betrokkenheid, voelen wij de klant perfect aan’.

Sentho ondersteunt bij grootste project
Voor één van ’s werelds modernste, duurzaamste en innovatiefste vleesbedrijven mocht Promad haar expertise inzetten. Trots vertelt Rob: ‘Dit is ons grootste project tot nu toe, waarbij wij als totale projectcoördinator, gespecialiseerde bedrijven zochten. Sentho is zo’n bedrijf die de hoogste kwaliteit wandsystemen kan leveren, de panelen van FRP’. De wandsystemen zijn vuilafstotend, slagvast en schimmel- en bacterie werend. ‘Juist voor de foodsector is dat van belang, vertelt Rob. Bovendien kunnen de FRP panelen tegen een stootje, als er dan een karretje of slachthaak tegenaan komt, zorgt dat niet direct voor problemen’.

Dienstverlening
‘De begeleiding en het advies van Sentho, kan je eigenlijk wel vergelijken met Promad, zegt Rob. Sentho ontzorgt ook van A tot Z. Ze komen hun afspraken na en de producten die worden geleverd voldoen aan de verwachting. Daarnaast bieden ze ook een stukje nazorg. Gewoon een belletje om te vragen of alles naar wens is!’ ‘Bovendien, gaat Rob verder, nemen ze klachten serieus. Ik kreeg vanuit een opdrachtgever te horen dat zij een aantal panelen niet meer schoon kregen. Ik heb dit besproken met Sentho en zij pakten dit direct serieus op. Na hun onderzoek bleek dat de panelen met een verkeerd schoonmaakmiddel was behandeld. Verfrissend is te zien, dat Sentho niet direct een oordeel heeft, maar oprecht naar de klacht kijkt en onderzoek ernaar doet. Sentho is een enthousiaste partij, niet alleen een productleverancier, maar zeker ook een dienstverlener!’

 

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven