Teambuilding Sentho

Teambuilding bij Sentho

Bij Sentho, Stela Groep en Flexbarrier weten we als geen ander hoe belangrijk het is om samen te werken. Daarom organiseren we ieder jaar een teambuilding, waarbij we samenkomen om de banden binnen onze teams te versterken en de teamspirit te vergroten. Dit jaar kwamen we opnieuw samen op de padelbaan bij Peakz Padel, waar de teams vol enthousiasme en sportiviteit het tegen elkaar opnamen. Of je nu een doorgewinterde padelspeler was of net voor het eerst de baan op ging, het draaide allemaal om plezier, samenwerken en vooral het versterken van onze onderlinge band.

Na een fanatieke, maar gezellige middag vol padelwedstrijden, sloten we de dag af met een heerlijke Griekse maaltijd. Het diner was een perfect moment om samen te ontspannen, herinneringen op te halen en te genieten van lekker eten. Tijdens de maaltijd werd ook de felbegeerde wisselbeker uitgereikt aan de winnaars van het toernooi. Maar eigenlijk was iedereen bij ons een winnaar, want het belangrijkste van de dag was het versterken van onze samenwerking.

Bij Sentho, Stela Groep en Flexbarrier hechten we veel waarde aan teamgeest en samenwerking. Deze onderlinge band zorgt ervoor dat we onze klanten optimaal kunnen ondersteunen en de beste resultaten leveren in al onze projecten.

Wij kijken uit naar de volgende ronde!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven