Sentho FRP platen

Sentho zorgt voor hygiënische en duurzame oplossingen

Met trots presenteren we ons nieuwste project bij een grote bakkerij, waar we een aanzienlijke upgrade hebben uitgevoerd!

In dit project hebben we meer dan 500 systeemplafondtegels vervangen. De bestaande gecoate tegels voldeden niet langer aan de strenge hygiëne-eisen en waren lastig te reinigen. Daarom koos de klant voor onze 3 mm Sentho FRP tegels, die eenvoudig schoon te maken zijn en 100% schimmel- en bacteriewerend werken.

Ook de wanden van de wasplaats vernieuwd met duurzame Sentho FRP platen
Maar dat is nog niet alles! Ook de wanden van de wasplaats zijn vernieuwd met Sentho FRP platen. In deze ruimte, waar regelmatig hogedrukreiniging plaatsvindt, werden de oude tegels en voegen snel poreus. Met de installatie van onze Sentho FRP platen, in combinatie met een 2-componenten epoxyverbinding, is de klant nu verzekerd van langdurige hygiënische bescherming.

Snelle en efficiënte samenwerking levert duurzame hygiënische oplossingen op
Dankzij de uitstekende samenwerking tussen de klant en Sentho was het plafond binnen enkele dagen volledig vervangen en zijn de wanden van de wasplaats opgeknapt. De bakkerij kan nu rekenen op duurzame en hygiënische oplossingen.

En het werk is nog niet af! Tegen het einde van het jaar staat er nog een plafondrenovatie op de planning. We kijken ernaar uit om deze succesvolle samenwerking voort te zetten en de bakkerij te blijven ondersteunen in hun streven naar optimale hygiëne.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven