Team Sentho Bootcamp

Sentho werkt zich in het zweet tijdens bootcamp!

Bij Sentho streven we er elke dag naar om voor onze klanten het maximale uit ons werk te halen. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouwprojecten, we zetten ons volledig in om aan de verwachtingen te voldoen. Maar om dagelijks topprestaties te leveren, moet je ook fysiek en mentaal in topconditie zijn. Daarom besloten we als team een sportieve uitdaging aan te gaan: een intensieve bootcamp onder leiding van Sonsivation!

Samen sterker: Team Sentho gaat de uitdaging aan

Met veel enthousiasme en zelfvertrouwen gingen we van start. Iedereen was klaar om het beste uit zichzelf te halen en samen door te zetten, ongeacht de zwaarte van de training. En zwaar was het zeker! Maar zoals altijd bij Sentho, is teamwork de sleutel tot succes. Samen bereikten we meer dan we hadden verwacht, en met de steun van elkaar konden we onszelf over de streep trekken.

Lichaam en geest in balans

De bootcamp was niet alleen een fysieke uitdaging, maar het bood ons ook de kans om even helemaal ons hoofd leeg te maken en opnieuw energie op te doen. Dit helpt ons niet alleen om fysiek fit te blijven, maar versterkt ook de band binnen het team. Samen sporten versterkt onze teamspirit en maakt ons als team nóg sterker voor de uitdagingen die we dagelijks in ons werk tegenkomen.

Voor herhaling vatbaar

Na afloop van de bootcamp waren we moe, maar voldaan. Het was een geweldige ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is! Niet alleen zijn we als team fysiek sterker geworden, maar het heeft ons ook de mentale kracht gegeven om met hernieuwde energie ons werk weer op te pakken.

De foto’s van deze sportieve dag spreken boekdelen en laten zien dat we als team altijd bereid zijn om grenzen te verleggen – zowel op de werkvloer als daarbuiten. Het was een dag om nooit te vergeten, en wie weet, misschien staat de volgende bootcamp al snel op de planning!

Wij zijn Sentho: Gedreven, samen sterk, en altijd klaar om door te zetten – in elk project én elke uitdaging!

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over onze oplossingen voor hygiënische afbouw, renovatie en nieuwbouw in de voedselverwerkende industrie.

 

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven