Camiel van Asch

Sentho verwelkomt nieuwe directeur van dochteronderneming Flexbarrier

Sentho verwelkomt nieuwe directeur van dochteronderneming Flexbarrier

Op 1 januari jl. is Camiel van Asch gestart als directeur van Flexbarrier, dé leverancier van kunststof aanrijdbeveiliging! “Sinds de start van het bedrijf in 2018 als onderdeel van Sentho, specialist in hygiënische afbouwprojecten, is Flexbarrier hard gegroeid. Zo hard dat de tijd nu rijp is voor de volgende stap en verdere professionalisering van het bedrijf onder leiding van Camiel. Hij is met zijn (commerciële) managementervaring de aangewezen persoon om van Flexbarrier de ‘best in class’ te maken in Nederland, op het gebied van kunststof aanrijdbeveiliging. Hiermee bereiken we dat beide organisaties en hun klanten nog meer de 100% aandacht krijgen die ze verdienen,” aldus Niels Burger, directeur van Sentho.

Professionalisering voor kunststof aanrijdbeveiliging
Camiel van Asch is in zijn carrière (commercieel) directeur geweest bij diverse (MKB) bedrijven en is een allrounder pur sang, met vooral een passie voor commercie!

Ik kijk ontzettend uit naar de samenwerking met Niels en het team en ben ervan overtuigd dat er een veelbelovende toekomst is weggelegd voor Flexbarrier. Niels heeft met het Sentho-team in de afgelopen jaren een indrukwekkende prestatie neergezet en ik zie het als een mooie uitdaging om dit voort te zetten en Flexbarrier in de volgende fase verder te laten groeien,” aldus Camiel.

Import, distributie, advies én installatie kunststof aanrijdbeveiliging

Flexbarrier is importeur, distributeur, adviseur en installateur van producten op het gebied van kunststof aanrijdbeveiliging. Speciaal voor organisaties waar de bescherming van personeel, apparatuur en de werkomgeving van groot belang is. De producten van Flexbarrier hebben met name toegevoegde waarde in magazijnen/distributiecentra en productiehallen/fabrieken. Voor meer informatie, zie ook www.flexbarrier.nl.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven