Sentho FRP wandpanelen

Sentho FRP voor dierenopvang

Bij Sentho zijn we trots op ons nieuwste project in samenwerking met het Dierenbeschermingcentrum Groningen. We hebben maar liefst 5000 m2 Sentho FRP wandpanelen geplaatst bij de dierenopvang in Groningen. Dit project sluit mooi aan op eerdere succesvolle samenwerkingen met de Dierenbescherming, waaronder de renovatie van de opvanglocaties in Gouda en Ede. Nu hebben we de eer om ook de nieuwbouwlocatie in Groningen te voorzien van onze duurzame en hygiënische Sentho FRP-oplossingen.

Nieuwbouwproject in Groningen

De nieuwe locatie in Groningen vervangt de bestaande opvanglocaties in Winschoten en Zuidwolde en wordt tevens de nieuwe standplaats voor de dierenambulance Oost-Groningen. Hier zal ruimte zijn voor de opvang van 36 honden, 64 katten, en 40 konijnen en knaagdieren. Bovendien worden er buitenverblijven en nachthokken gerealiseerd voor hobbydieren, zoals geiten en kippen. Daarnaast komt er een compleet uitgeruste dierenkliniek en diverse kantoor- en educatieve ruimtes.

Het gebouw is ontworpen met oog voor dierenwelzijn. Zo is het pand goed geïsoleerd en ingericht om ervoor te zorgen dat de dieren zo min mogelijk prikkels van elkaar ervaren. Ook worden de vloeren in de dierenverblijven deels verwarmd en gekoeld, zodat de dieren zelf kunnen kiezen waar ze willen liggen.

Waarom Sentho FRP?

Voor dit project is bewust gekozen voor Sentho FRP-wandbekleding. De voordelen van onze FRP-oplossingen liggen in het duurzame, hygiënische en onderhoudsvriendelijke karakter. Met 5000 m² aan Sentho FRP-panelen voorzien we de ruimtes van een veilige en schone omgeving, die perfect aansluit bij de hoge eisen van een dierenopvang.

Daarnaast zijn de buitenhoeken van de ruimtes voorzien van robuust RVS, zorgvuldig gemonteerd om te voorkomen dat de dieren zich kunnen bezeren. Dit soort details benadrukt de focus op dierenwelzijn en veiligheid in dit project.

Nauwe samenwerking met Redon Bouw

De bouw van dit nieuwe dierenbeschermingcentrum is een nauwe samenwerking tussen Sentho en Redon Bouw uit Vaassen. Samen zorgen we ervoor dat de locatie straks klaar is om aan de behoeften van zowel de dieren als de medewerkers te voldoen. Het gebouw biedt meer dan alleen een veilige plek voor dieren. De diverse faciliteiten, zoals kantoren, vergaderruimtes, educatieve ruimtes en de dierenkliniek, dragen allemaal bij aan een toekomstbestendige, multifunctionele locatie waar het welzijn van dieren centraal staat.

Dankzij de fijne samenwerking met de Dierenbescherming en Redon Bouw is dit project een waar succes. We zijn trots dat we wederom ons steentje kunnen bijdragen aan een initiatief dat zoveel goeds doet voor de dieren.

Binnen enkele weken ronden we het project af, en dan zullen we met trots het volledige eindresultaat tonen. Voor nu geven we alvast een klein inkijkje in wat er achter de schermen gebeurt!

Heeft uw bedrijf ook behoefte aan hygiënische en duurzame bouwoplossingen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven