HACCP wanden, plafonds en vloeren

Sentho B.V. is leverancier en uitvoerder voor nieuwbouw- en renovatieprojecten waar complexe  vraagstukken met betrekking tot hygiëne, vloeistofdichtheid en/of isolatie van verwerkingsruimten opgelost moeten worden. Sentho B.V.  is gespecialiseerd in de montage van hygiënische, vloeistofdichte-, isolerende- en HACCP wanden, plafonds en vloeren. De hygiënische systemen van Sentho worden met name toegepast in verwerkingsruimten binnen de voedselbereiding-, horeca- en zorgsector.

“Sentho is werkzaam voor diverse branches waar HACCP van toepassing is. Wij werken met name voor branches die moeten voldoen aan de HACCP voorwaarden. Hierbij kun je denken aan: vleesindustrie, visverwerkende bedrijven, bakkerijen, ziekenhuizen, farmaceutische industrie, carwash- en autobedrijven en sportcomplexen. Bij Sentho denken we niet in problemen maar in oplossingen. Elke situatie wordt vakkundig beoordeeld. Nadat de bestaande situatie is geïnventariseerd, worden de bevindingen met de opdrachtgever geëvalueerd en krijgt de klant een degelijk advies. Van advies tot realisatie. Het gehele project kunnen we uit handen nemen. Indien gewenst kan een project door ons worden voorzien van massieve RVS stootplinten” aldus directeur Niels Burger.

De systemen van Sentho voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen

Met de systemen van Sentho kun je op een eenvoudige, betaalbare en efficiënte wijze je bedrijfsruimten laten bekleden of renoveren. De Sentho medewerkers zijn gespecialiseerd in het verwerken en monteren van afbouwsystemen conform de EU normen en de normen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA ). Montage geschiedt volgens de VGM normen (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en VCA (Veiligheids Checklist Aannemers).

FRP dealer

Sentho B.V. is ook dealer van het FRP® HACCP hygiënisch wand- en plafondsysteem. FRP® is geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw en wordt hoofdzakelijk toegepast in ruimten waaraan hoge hygiënische eisen worden gesteld (HACCP-normen) en schoonmaakgemak een vereiste is. Sentho speelt met FRP in op ontwikkelingen in industrieën, die moeten voldoen aan de strenge normen vastgesteld in de artikelen van de Warenwetregeling Hygiëne en Levensmiddelen. FRP wand- en plafondbekleding voldoet aan de normen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) net zoals de HACCP vloeren.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven