Renovatie Sentho FRP

Renovatie bij Cafetaria Corlaer in Nijkerk

De voedselverwerkende industrie is een van de meest diverse sectoren waarin Sentho actief is. Van bakkerijen, slagerijen en visverwerkers tot bierbrouwerijen – de variatie is enorm. Maar naast de productie van voedsel, heeft ook de horeca baat bij onze hygiënische oplossingen. Een perfect voorbeeld hiervan is de recente renovatie bij Cafetaria Corlaer in Nijkerk.

Cafetaria Corlaer opende haar deuren in 1994 en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Nijkerk. Al meer dan 30 jaar serveren zij frites, snacks, broodjes en plates aan hun klanten. Met een ruim aanbod van 49 zitplaatsen binnen en 32 op hun gezellige terras, blijft de cafetaria een populaire plek voor een lekker frietje of snack.

Vertrouwen in Sentho FRP

Voor de renovatie van hun verwerkingsruimte kwamen zij via het internet bij ons terecht. Na een bezoek van onze adviseur, Ruben Janssen, werd al snel duidelijk dat de oude tegelwanden niet meer voldeden aan de moderne eisen voor hygiëne en duurzaamheid. Cafetaria Corlaer koos daarom voor onze Sentho FRP-wandpanelen, een hoogwaardige oplossing die zowel praktisch als esthetisch perfect aansluit op de behoeften van een voedselverwerkende ruimte.

Waarom Sentho FRP?

Sentho FRP is bij uitstek geschikt voor renovaties waarbij de wanden direct tegen oude tegels worden verlijmd. Met een dikte van slechts 2,3 mm neemt het minimale ruimte in beslag, maar biedt het maximale hygiëne en duurzaamheid. Het materiaal is niet alleen slag- en krasvast, maar ook gemakkelijk te reinigen. Bovendien hecht tot 2/3 minder vuil en bacteriën aan Sentho FRP in vergelijking met traditionele tegelwanden of sandwichpanelen.

Een ander groot voordeel is dat het materiaal niet corrodeert en een strak, hygiënisch uiterlijk heeft. Door de renovatie bij Cafetaria Corlaer betekende dit dat ze de komende 30 jaar weer volledig aan de slag kunnen, zonder zich zorgen te hoeven maken over de staat van hun wanden.

Unieke 2-componenten verbinding

Onze unieke Sentho 2-componentenverbinding tussen de platen zorgt voor een naadloze afwerking, zonder dat er profielen nodig zijn. Dit vermindert niet alleen de kans op vuilophoping, maar draagt ook bij aan de hygiëne en het onderhoudsgemak van de ruimte. De resultaten spreken voor zich: de voor- en na-foto’s van de renovatie laten zien hoe groot het verschil is.

Succesvolle renovatie

De verbouwing van de verwerkingsruimte verliep voorspoedig, en zowel het team van Sentho als Cafetaria Corlaer zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Dankzij onze hoogwaardige Sentho FRP-panelen kan Cafetaria Corlaer weer jarenlang vooruit, met een verwerkingsruimte die voldoet aan de hoogste hygiënenormen.

Bent u ook op zoek naar een duurzame en hygiënische oplossing voor uw verwerkingsruimte of productieomgeving? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze experts staan voor u klaar om samen de beste oplossing te vinden, afgestemd op uw wensen en budget.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven