Hygiënische wandbescherming

Pioniers in graan kiezen voor pioniers in wanden!

Al 175 jaar zijn Royal Koopmans de pioniers in graan, waar elke korrel barst van waardevolle voedingsstoffen. Ze duiken tot in de kern van de korrel om innovatieve producten te creëren. Hoe ze dat doen? Door te pionieren, trends te volgen en nauw samen te werken met hun klanten. Zo streven zij naar smaakvolle, gezonde en duurzame voeding. De locatie van Royal Koopmans voldeed nog aan de hygiëne eisen, maar niet aan hun hoge standaarden. Vandaar dat Sentho in beeld kwam. Wij bieden oplossingen die aansluiten bij hun gedachtegang. Sentho is immers al jaren de pionier in hygiënische wand- en plafondoplossingen.

Hygiënische oplossingen voor duurzaamheid
De lange gangwanden waren oorspronkelijk voorzien van een coating, maar deze bleek niet duurzaam genoeg. Daarom hebben we ze bekleed met onze 2,3 mm Sentho glasvezelversterkte polyester plaat, die bestand is tegen reinigingsmiddelen en krasvastheid biedt. Ook de vele kolommen hebben we mee bekleed. Voor extra duurzaamheid hebben we RVS buitenhoekprofielen toegevoegd aan de buitenhoeken, zodat ze beschermd zijn tegen doorlopend verkeer.

Partnerschap voor hygiëne
We hebben ook onze partner Elpress voorgedragen voor het leveren van een nieuwe hygiënische sluis, zodat het personeel altijd schoon en op de juiste manier de productieruimtes kan betreden. Dit project is weer een voorbeeld van een succesvolle samenwerking, waarbij alles soepel verliep.


De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven