Oliehoorn

Oliehoorn, 40 jaar passie voor sauzen!

Meer dan 40 jaar geleden legde Klaas van Kalken, grondlegger van Oliehoorn, de basis voor de traditionele bereiding van sauzen. Wat startte met de verkoop van spijsoliën en vetten is 40 jaar later uitgegroeid tot een zeer succesvol familiebedrijf.

Hygiënische oplossing voor wanden
Al jaren staan de sauzen van Oliehoorn bij Sentho op de vrijdagmiddag op tafel. Bij ons geen ‘VrijMiBo’ zonder deze heerlijke aanvulling! Des te leuker was het, toen wij werden benaderd door Erwin Weerink van Oliehoorn. Erwin was benieuwd naar de meest hygiënische oplossing voor wanden. Een passende vraag voor een bedrijf als Oliehoorn. Hygiëne staat immers altijd voorop.

Corrosie en roest
Eerlijk gezegd, zag het er allemaal pico bello uit bij Oliehoorn. Soms zie je, dat door intensieve reiniging van containers en de ruimte waar deze containers gereinigd worden, een duidelijke weerslag hebben op stalen sandwichpanelen. Geen onbekend probleem voor Sentho. Dagelijks treffen wij loslatende coating aan van stalen sandwichpanelen. Zonder de coating zijn deze sandwichpanelen doelwit van corrosie en roest.

De beste oplossing: Sentho FRP
Juist om deze reden pleiten wij al jaren om gebruik te maken van onze Sentho FRP wandpanelen. Ons Sentho FRP paneel is gemaakt van glasvezel versterkt polyester. De panelen absorberen geen geuren, zijn bacterie- en schimmelwerend en bestand tegen variërende temperaturen, corrosie en roest. Bovendien is Sentho FRP chemisch resistent tegen vele schoonmaakmiddelen.

Directe verlijming
Oliehoorn wilde graag nog verder verbeteren op het vlak van hygiëne. Vandaar dat wij de bestaande wanden hebben gerenoveerd. Onze panelen konden wij direct verlijmen op de bestaande wand. Het voordeel van directe verlijming is dat ons paneel de kracht overneemt van de wand, waardoor de wand kras- en slagvast wordt. Binnen no-time was de ruimte weer als nieuw! En kunnen wij blijvend genieten van de heerlijke sauzen ;).

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven