Bedrijfsvideo Sentho

Wij zijn Sentho!

Een uniek kijkje in de wereld van Sentho door middel van onze nieuwe bedrijfsvideo!

Wij zijn Sentho!

In 2015 hebben wij voor het eerst onze deuren geopend. Sentho is een gespecialiseerd bedrijf in de montage van hygiënische, isolerende wand- en plafondsystemen. Wij zijn begonnen in een klein pand, maar al snel groeide wij uit ons jasje en verhuisde wij in 2019 naar ons fraaie pand in Uden. Een energie-neutraal pand met 60 zonnepanelen en een warmtepomp die ons voorzien van alle energie.

Ons team
Een ander soort energie ziet u terug in ons team. Een groep jonge, enthousiaste medewerkers die zich 100% inzetten om u te ondersteunen: van advies tot realisatie. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en staat graag voor u klaar. Vanaf de start van ons bedrijf staat 1 ding voorop: wij denken in oplossingen!

Marktleider én pionier
Dagelijks werken wij met passie en plezier en bieden wij oplossingen voor bedrijven in de voedselindustrie, opslag- en distributieruimten, autowasstraten, showrooms en koeltechnische ruimtes. Wij zijn marktleider als bouwbedrijf voor hygiënische productieruimtes en pionier in de ontwikkeling van de nieuwste technieken en technologieën hiervoor. Bovendien bedienen wij nationale én internationale klanten.

Bedrijfsfilm
In het afgelopen jaar hebben wij gewerkt aan een nieuwe website waar u in één oogopslag ziet welke producten en oplossingen wij u kunnen bieden. Naast een nieuwe website hebben we onze corporate huisstijl een frisse look gegeven. Samen met het jonge en dynamische productiehuis ‘Messercola’ produceerde wij onze eigen bedrijfsfilm. Hierin voelt u pas echt goed, waar ons bedrijf voor staat. Ontdek in 1,5 minuut wie wij zijn en wat we voor u kunnen betekenen.

Meer informatie?
U kunt ons gemakkelijk bereiken via de telefoon, de chat of het contactformulier op onze website.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven