Hygiënische keurslager

Intensieve samenwerking met de Keurslagers in Nederland!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Sentho een intensieve samenwerking aangaat met de Keurslagers in Nederland! Enkele weken geleden hebben we met trots Keurslagerij van der Bent volledig gerenoveerd en hierover een mooie post gedeeld. Destijds was de ruimte nog niet in gebruik, maar nu deze volledig is ingericht, willen we dit graag nogmaals onder de aandacht brengen.

Ervaring en expertise
Sentho heeft in de afgelopen decennia vele keurslagers mogen verbouwen en begeleiden bij hun nieuwbouw- en renovatieprojecten. Onze expertise en ervaring binnen deze sector zijn niet onopgemerkt gebleven. Dankzij de positieve feedback en succesvolle projecten zijn we nu een intensievere samenwerking aangegaan met de Vereniging van Keurslagers. Deze samenwerking stelt ons in staat om de leden van de vereniging van A tot Z te ontzorgen bij hun renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Innovatieve oplossingen voor Keurslagers
In de komende weken zullen we opnieuw een aantal keurslagers renoveren. Onze doelstelling is om het voor de slagers nog makkelijker te maken qua schoonmaak en onderhoud voor wanden en plafonds. Ons innovatieve product, Sentho FRP, zorgt voor minder vuil- en bacterieaanhechting. Het is een bewezen product dat weinig ruimte inneemt, kras- en slagvast is, en voor iedere situatie een oplossing biedt.

Voordelen van Sentho FRP

  • Minder vuil- en bacterieaanhechting: Dankzij de unieke samenstelling van Sentho FRP blijft uw werkruimte schoner en hygiënischer
  • Ruimtebesparend: Het materiaal neemt weinig ruimte in beslag, wat ideaal is voor kleinere werkruimtes.
  • Kras- en slagvast: Sentho FRP is ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik en blijft er langer als nieuw uitzien.
  • Veelzijdige oplossingen: Voor elke situatie en elke ruimte hebben wij een passende oplossing.

Neem contact met ons op
Bent u een keurslager en overweegt u een renovatie- of nieuwbouwproject? Neem gerust een kijkje op onze website of nodig ons uit voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie met een van onze experts. Wij staan klaar om u te helpen en uw werkruimte naar een hoger niveau te tillen.

Laten we samen werken aan een nog hygiënischere en efficiëntere werkruimte voor alle keurslagers in Nederland!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven